AKTUELNO

Aktuelnu učesnicu "Elite", Mionu Jovanović, u karantin pred ulazak u rijaliti dopratio je dečko, hrvatski MMA borac, Stanislav Krofak, koji nije ni slutio da će to biti poslednji put da će je poljubiti.

Naime, Miona je u rijaliti ušla kao zauzeta devojka, pevačica, nakon čega je posle jednog pitanja gledaoca, odlučila da stavi tačku na odnos sa Stanislavom i uplovi u ljubavni odnos sa, ni manje ni više, nego tada još uvek papirološki u braku, Nenadom Aleksićem Ša.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Pink.rs

Njihova veza jako je turbulentna, a u međuvremenu Ša se razveo papirološki od Vanje Ignjatović, tiktokerke, te su tako nakon razvoda bili u još burnijem odnosu. Često su jedno drugome zamerali nepovrenje, ali im je odnos i dalje na nogama, tj. i dalje su, povrh svih prepreka na koje nailaze, u vezi.

Nedugo zatim, na velelepno imanje u Šimanovcima uselio se i Stanislav, te od tada njih dvoje se sve češće sukobljavaju, jer Ša smatra da Miona često uzdiže dečka kog je ostavila zbog njega, a njega zapravo spušta.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Pink.rs

Sada je isplivala Mionina stara fotografija, na kojoj ima dve punđe na glavi, a društvene mreže usijale su se od komentara da je zapravo ne prepoznaju. Da li je vi prepoznajete?!

Foto: Instagram.com

Autor: N. Ž.