AKTUELNO

Miroljub Aranđelović Kemiš nije mogao da ostane imun na reči Dragane Mirković, pa joj se odmah suprotstavio.

Treći po redu nastupio je Stanimir Cakić, koji se, takođe, odlučio za pesmu Šabana Šaulića. Miroljub Aranđelović Kemiš izneo je niz zamerki na račun njegove večerašnje interpretacije, što se nije dopalo Dragani Mirković.

Foto: TvPink Printscreen

- Slažem se sa Kemišem, ali to je toliko lepa muzika i lepa pesma, jednostavno, ti je donosiš na tako lep način da je sve ostalo manje bitno - rekla je Dragana, a onda ju je kolega iz žirija prekinuo.

Foto: TvPink Printscreen

- Čekaj, Dragana, kako manje bitno?! Šta, treba svi da kažemo da je sve bajno i sjajno? - upitao je Kemiš, a onda je Dragana objasnila da ne osporava njegovo mišljenje, ali da joj je bilo lepo tokom Stanimirovog izvođenja.

Foto: TvPink Printscreen

Posle Stanimira, članovima žirija predstavio se i Miodrag Đokić, koji je otpevao Adilovu pesmu "Prosjak i kralj". Iako je on jedan od fanorita Maje Nikolić, pevačica je bila razočarana njegovim večerašnjim predstavljanjem.

Foto: TvPink Printscreen

- Miodrag toliko lepo peva, a večeras si me razočarao, od tebe sam više očekivala. Ovo je tvoje najslabije izvođenje od početka, glas te nije služio. Čuje se da si bolestan, ali bio si baš van intonacije. Odličan si pevač, ali planeta sreće te večeras nije poslužila - iskrena je bila Maja Nikolić , dok je Šaban Šaulić priznao da ova interpretacija nije bila ni blizu Adilovoj.

Foto: TvPink Printscreen

Pokrenula se polemika oko toga šta članovi žirija treba da ocenjuju, a onda su doneli odluku: kada je reč o prvoj grupi kandidata, takmičenje je napustio Miodrag Đokić, dok se direktno u polufinale plasirao Ismail Delija. Stanimir Cakić i Albert Bakić pevaće ponovo na kraju emisije.

Foto: TvPink Printscreen

D. Tanasijević

#Dragana Mirković

#Maja Nikolić

#Miodrag Đokić

#Miroljub Aranđelović Kemiš

#Pinkove zvezde

#Svađa

'