AKTUELNO

Ranković nije ostao imun na ove reči.

Bivši zadrugari su danas postavljali pitanja svojim nekadašnjim cimerima. Kada su na ekranu ugledali Gocu Džehverović, koja je sinoć napustila "Zadrugu", učesnici su vrištali od sreće.

Foto: TvPink Printscreen

Goca je postavila pitanje svojoj ćerki, Teodori Džehverović, a ove reči je veoma emotivno doživeo njen potencijalni zet, Anđelo Ranković.

Da li joj nedostajem, da li sam bila prestroga prema njoj? Neka objasni da li sam ja materijalista ili glasam za ljubav? - pitala je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Naravno da mi nedostaje, ali ne želim da pustim ni jednu suzu, jer je ona sada sa mojim bratom i tatom. Što se tiče strogoće, ona je uvek bila stroga prama meni, ali ja sam iz toga izvlačila samo ono pozitivno. Ona nije materijalista, ona je u životu sve imala samo ne novac. Ona je dobila ljubav od mene, mog brata i mog oca. Ja nisam materijalista, ali jesam karijerista - rekla je Teodora.

Dok je Džehverovićeva odgovarala, Anđelu su oči bile pune suza. On nije mogao da obuzda emocije najverovatnije zbog toga što se setio svoje porodice, majke i ujaka, koje nije video već punih devet meseci.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: MNOGO JE STROGA, NISAM SMELA NIŠTA DA JOJ KAŽEM: Sara otkrila kakav odnos ima sa majkom! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimu koji sledi.

R. L.

#Anđelo Ranković

#Gordana Džehverović

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

'