AKTUELNO

Đoganijeva nije mogla da ostane uzdržana.

S obzirom na to da je Luna Đogani u nekoliko navrata isticala da su pojedini ukućani privilegovani, gledaoci su je upitali na koga je tačno mislila. Upravo ovo pitanje je prouzrokovalo svađu između blogerke i Miljane Kulić koja se pronašla u onome što je Đoganijeva izjavila.

Foto: Printscreen Youtube

Mali milion puta su samoinicijativno napustili sastanak, mali milion puta su se sunčali nijedna kazna nije stigla... Da sam znala da će on da mi prebaci kada sam pala u nesvest što su me odneli do vrata... Tebe (Lunu) sramota da bude što mi prebacuješ što ste me nosili - rekla je Miljana.
Jedini ti je pomogao, to je činjenica. Ti si rekla da je on loš čovek, a on ti je jedini pomogao - odgovorila joj je blogerka.

Foto: Printscreen Youtube

Njihova svađa se nastavila još žustrije, ni jedna ni druga nisu prezale šta će reći, uvrede su pljuštase sa obe strane.

Dobri ljudi pokazuju delima kakvi su ljudi, a ološi koji su nesrećni u dubini duše kao ti (Lune). Ne kažu džabe kakva *****, takva ćerka. Ako oni misle da im ja idem dlaku uz dlaku... Lepi Mića da obuče suknju i štikle bio bi isti ti - Kulićeva je bila besna.
Ti si meni nebitna, ti si sa mnom opterećena, šta ja radim, šta ti si posesivna, opterećena i mnogo mi te žao. Džaba ti što si trudna, ti si debela, uvek ćeš biti debela. Ti si bolesna u glavi. To je devojka koja je rekla za moje sestre da su ku*ve, dva nedužna bića. To je bolesnica jedna koja tri meseca komentariše šta ja radim, zato što ona živi u rijalitiju, a ja van jer imam porodicu koja me voli i čeka, a ti nemaš nikoga, jer si us*ana, nesrećna i odvratna. Takvu bolesnicu niko neće da trpi - Đoganijeva joj nije ostala dužna.

Foto: Printscreen Youtube

Rasprava između njih dve se potupno otrgla kontroli, a Kulićeva nije prestajala sa provokacijama, što je u jednom trenutku izazvalo Lunino šokantno priznanje.

Je*ao te Gastoz, i Pažgalj isto - nastavljala je Kulićeva.
Jeste priznajem, sa svima sa bila - rekla je u besu Đoganijeva, ne bi li prekinula raspravu sa Miljanom.

Pročitajte još: SVE JE JASNO KAO DAN: Žuti OTKRIO Drvetu mudrosti ko je NAPRAVIO NAJVEĆE PREKRŠAJE u zadruzi! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Luna Đogani

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'