AKTUELNO

Nakon što je Anabela Atijas sinoć u "Zadruzi" žestoko oplela po bivšoj jetrvi Vesni Đogani, usledio je kontraudarac.

Naime, Anabela je sinoć bila izrevoltirana zbog napada Đoleta Đoganija na Lunu, zbog čega je tokom svađe sa Gagijem oplela po njemu i Vesni.

- Ti znaš ko je Vesna, uzeo ju je sa ulice! Da, oženio je ženu koju je uzela Slađa ispod mosta da je odgaja. E tu ženu je oženio i napravio joj decu. Svi mediji znaju ko je Vesna bila. Ne daj na svoju ćerku! On je spomenuo da mu duguješ 8.600 evra, rekao za Lunu da je se odriče - ispričala je Anabela, nakon čega je nastao haos!

Vesna Đogani danas je dobila mnoštvo poruka od svojih pratilaca na Instagramu, a javno je podelila one u kojima je podržavaju i od nje traže da se javno oglasi i uzvrati Anabeli na ovakve optužbe. Nakon desetak poruka pratilaca koje je objavila, Vesna se video-snimkom obratila javnosti i objasnila da je donela odluku da progovori o svemu.

Foto: Pink.rs

E ovako, dragi moji! Novonastala situacija je jako čudna, ničim izazvana... Ne znam zbog čega, ne razumem potrebu, ali ja osećam potrebu u znak zahvalnosti svima vama koji mi sada pišete u DM i koji se mnogo sekirate zbog ove situacije da napravim jedan vlog i da se svima vama obratim u znak zahvalnosti, pošto mi neverovatnu podršku i ljubav šaljete putem vaših poruka i mnogo vam hvala na tome - najavila je Vesna, a ostaje da sačekamo šta će ispričati o svom odnosu sa bivšom jetrvom.

Video: Instagram.com/djoganivesna

Autor: D.T.

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Svađa

#Vesna Đogani

#Zadruga

#Đole Đogani

<
'