AKTUELNO

Ophođenje Marka Miljkovića prema devojci Luni Đogani bio je glavni razlog zbog kojeg je u "Zadrugu" ušla i njena mama Anabela Atijas.

Iako Luna sada ćuti i, stiče se utisak, svim silama brani Marka sa kojim je i dalje u vezi, uprkos tome što joj majka svakodnevno "otvara oči", Anabela ne prestaje da govori istinu i podseća kako aktere ove priče, tako i gledaoce na sve što je Miljković svih prethodnih meseci radio Đoganijevoj.

Foto: Pink.rs/E-Stock Agency, E-Stock/Časlav Vukojičić, Bojan Vuković

Ona je pak neke stvari koje joj je priređivao Marko ili zaboravila, ili joj je lakše da se pravi da ih se ne seća - na društvenim mrežama veliku pažnju ovih dana privukao je video u kojem Luna o Marku nema da kaže nijednu lepu reč, te ga je ironično, "od srca", preporučila svojim tadašnjim hejterima.

Foto: TV Pink Printscreen

- Samo vam želim Marka Miljkovića u kući, da vam bude zet ako imate ćerku, pošto očigledno nismo gledali isti rijaliti. Ako vi mislite da sam ja sve pogrešno, a on sve ispravno radio, onda vam ja želim Marka Miljkovića pošto vidim da se večeras javljaju samo Markove žene kojima je Marko institucija... Javno želim da vam Marko Miljković stvarno sutra, od srca, bude zet ili prijatelj sinovima, šta već, da vam bude blizak - između ostalog rekla je Luna u emisiji "Narod pita" dan posle finala druge sezone "Zadruge", kada ju je Marko ostavio pred milionima gledalaca i povredio kao niko do tada.

Autor: D. T.

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'