AKTUELNO

U svoju današnju raspravu u "Zadruzi" Anabela Atijas i Gagi Đogani upleli su i Vladu Novakovića, supruga Zlate Đurković, bivše zadrugarke, koji se posle svega što je o sebi čuo oglasio za naš portal.

Naime, Anabela je priznala da je mužu Zlate Đurković, koja je inače u drugu sezonu "Zadruge" ušla kao podrška Lune Đogani, poslala poruku zbog njegovih izjava u emisiji "Zadruga - Porodice zadrugara". Prema Anabelinim navodima, Vlada je tada komentarisao svađe Lune i Marka i istakao da je "Marko kali, te da treba da to radi još jače", zbog čega mu je Atijasova poslala da mu želi da neko isto tako kali njegove ćerke.

Foto: TV Pink Printscreen

Ove navode prokomentarisao je i Vlada za Pink.rs.

Kao neko ko je u negativnom kontekstu spomenut od strane Lunine majke, moram da demantujem izrečeno. Rekao sam u gostovanju da je, obzirom na razliku u godinama, Marko iskusniji i izgleda kao da hoće da okali Lunu, u smislu da očvrsne i bude jača, a ne da joj misli loše. Nijednog trenutka nisam rekao da treba da je kali još jače. To su gluposti, postoji snimak sa gostovanja. Takođe sam rekao da je njihova ljubav iskrena i da će da opstane. I evo traje, sa manjim trzavicama, više od godinu dana. Anabela me je preko poruka napala da mojoj deci želi jednog takvog kao što je Marko - znači da je sve vreme bila protiv njega i to iz sve snage, samim tim i protiv svoje ćerke. Marko ništa loše nije uradio, ja ništa loše nisam rekao. Zlata se i sad nervira oko Lune i smatra da ovo što Anabela radi direktno vređa sve majke. Lunu smatra odraslom devojkom koja zna šta želi i treba je pustiti da živi svoj život. Zna šta želi i koga voli - ističe Vlada Novaković i dodaje da je, za razliku od Anabele, s Gagijem bila "druga priča".

Foto: Instagram.com/vlada.novakovic

- Sa Gagijem sam se čuo par puta. Čovek me zvao da se ne nerviram oko svega što se dešavalo sa Zlatom dok je bila unutra. Zahvaljivao mi se što Zlata pazi na Lunu. Čovek je izuzetno korektan, svaka mu čast.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Autor: D. Tanasijević

#Anabela Atijas

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Vladimir Novaković

#Zadruga

#Zlata Đurković

'