AKTUELNO

U toku je još jedno izdanje emisije "Pretres nedelje", a Anabela Atijas i Gagi Đogani nastavili su da se suočavaju i pričaju o problemima u svom braku, kao i komplikovanom odnosu koji su imali nakon razvoda, ali i o određenim grupama fanova koje su pljuvale Lunu i Anabelu, a koje su Marko i Gagi pozdravljali.

Voditelj Milan Milošević najavio je pauzu za reklame, a pre toga je Marko Miljković pobesneo na svoju devojku i njene roditelje.

J*bali vas fanovi, svo troje. Pričamo o ozibljnoj temi - istakao je Miljković.

Luna se tokom pauze osamila, a nakon reklama Milošević je podigao Miljkovića i postavio mu pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si se udaljio od Gagija? - upitao je Milan.
Nisam, ali smo pričali o tome da ja distanciram svoju vezu sa Lunom i od Anabele i od Gagija. Da ni on, ni ona ne budu tu kada treba da se daju neki saveti, da bismo sačuvali ljubav od oboje. Možda je Gagi bio uvređen, ali mislim da je shvatio poentu, on ima dobronamerne savete, ali oni mogu da dovedu do toga da nam pukne veza. Rekao sam da mi nije jasno da je Anabela protiv svega u ovoj vezi, a Gagi za sve. To je taj konflikt, rat između njih, to je samo problem između njih. Da su oboje bili po strani, ne bi bilo problema. Treba da se pozabave sobom, a nas ostave na miru - odgovorio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se fanova tiče, ne treba da pričamo o njima kad je ozbiljna tema. Miljkovićke, još više vređajte Anabelu. Ne treba da gleda da li je prihvaćena i šta rade fanovi. I mene pljuju. Ostavite fanove na miru, neka uživaju, neka nas pljuju, a mi da rešavamo naše probleme - nastavio je Marko, pa progovorio o prodaji ili izdavanju Luninog stana:
Vidim da Luna nije vezana za taj stan, planiramo zajednički život, može da pređe kod mene. Primetio sam da se ne oseća spokojno u tom stanu. Čak sam prihvatio i da Loli dođe sa njom - istakao je Miljković, što je povredilo Anabelu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si dno - dobacila je Anabela Luni.

Detaljnije u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'