AKTUELNO

Zadrugarke su demonstrirale svoju raspravu za crnim stolom.

Nakon što se završila emisija "Gledanje snimaka" Jovana Tomić Matora je rešila da porazgovara sa Ivanom Šopić i očita joj lekciju jer je nikada ne sasluša dok ona izlaže.

Da li si me ikada ispoštovala kada sam pričala. Pretvorila si se u "talk show" sa Mićom. Ti meni ne dozvoljavaš da ja progovorim zbog j*bene Ive - pričala je nervozno Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana, ti non-stop isto komentarišeš, ti ništa novo nisi rekla. Kada neka gluperda kao ova smišlja tri dana šta će da kaže. Ti kad kažeš da mene neko kompleksira, to znači da je neko od mene bolji. Ja ne mislim da je Iva u bilo čemu bolja od mene - odgovorila joj je Ivana.
Dirnu te tamo gde se ti napališ i nastavljaš da se svađaš. Ti imaš tipičan ženski kompleks. Ti ne dozvoljavaš da ti neka Iva priča o nečemu i tebi tada proradi kompleks glupačo, glupa. Ti ne prestaješ. Ženo Božija, ako te zamolim da staneš sa pričom, onda stani. Ti nisi ni čula šta sam ja htela da kažem za Mensura, već si nastavila svoju priču sa Ivom - nastavila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugarke su potom demonstrirale kako izgleda njihova rasprava za crnim stolom, pa su se slatko nasmejale tome, a za kraj razgovora je pao i zagraljaj.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Ivana Šopić

#Jovana Tomić Matora

'