AKTUELNO

Moraće da odgovore na sva škakljiva pitanja!

Po dobrom, starom običaju, najbolja zabava očekuje vas i ovog utorka od 22:30 časova na TV Pink u jednoj od najgledanijih emisija, „Amidži šou“. Autor i voditelj Ognjen Amidžić je i ovog puta uspeo da spoji neverovatnu ekipu – u studio stiže zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, folk pevačica Vesna Zmijanac, kao i učesnici treće sezone najgledanijeg rijalitija „Zadruga“, Luna Đogani i Marko Miljković.

Posle brojnih političara, po prvi put za ovih 12 sezona, Ognjen će u svom studiju ugostiti zamenika gradonačelnika Beograda, Gorana Vesića. On će u emisiji ukazati na sve što je u proteklom periodu urađeno u Beogradu – od restauracije Pobednika, a sada i spomenika Knezu Mihailu, preko rekonstrkcije ulica, do svih manifestacija u kojima Beograđani i turisti mogu da užvaju. Osim što će govoriti o svim dostignućima u Beogradu, Goran će odgovoriti i na sva Ognjenova škakljiva pitanja i izazove.

Foto: Beograd.rs

Tačno 20 godina prošlo je od prvog solističkog koncerta u Beogradu, a sada će folkzvezda Vesna Zmijanac održati koncert pod nazivom „Kad zamirišu jorgovani“ 18. marta u centru „Sava“. S obzirom na to da vlada veliko interesovanje i da su mnogi njeni obožavaoci ostali bez karte, Vesna je odlučila da održi još jedan koncert, već sledećeg dana, 19. marta. Kojom pesmom će započeti koncert, da li će koleginici Zorici Brunclik uzvratiti i pozvati je da bude gost na njenom koncertu i šta očekuje od oba koncerta pred beogradskom publikom, Vesna će otkriti u emisiji „Amidži šou“.

Foto: Pink.rs

U studio stiže i, prema mišljenju mnogih, najintirigantniji par u „Zadruzi 3“,Luna Đogani i Marko Miljković. Nakon ljubavnog kraha sa Slobom Radanovićem u „Zadruzi 1“, Luna je vezu sa Markom započela tokom druge sezone najgledanijegrijalitija. Njihov odnos bio je izuzetno turbulentan i išao je iz krajnosti u krajnost – od velike ljubavi do skandaloznih raskida. Iako su zvanično raskinuli dan pred veliko superfinale druge sezone, Luna i Marko su se ubrzo pomirili u spoljašnjem svetu. Međutim, sve njihove fanove šokirala je informacija da su njih dvoje ponovo raskinuli sredinom decembra prošle godine.

Zatim je usledio Markov ulazak u „Zadrugu 3“, gde je jasno stavio da znanja da je saLunom raskinuo i da je slobodan. Počeo je da se intenzivno druži sa Jelenom Pešić, što je dovelo do toga da i Đoganijeva uđe u „Zadrugu 3“, ovog puta ne kao takmičar, s obzirom na to da je u prošloj sezoni pobedila. Usledilo je njihovo pomirenje, a onda i žustre svađe, nalik onima koje su gledaoci pratili tokom prethodne sezone. Tako je isplivalo i da Lunina majka Anabela, kao i njeni bliski prijatelji nisu podržali njen ulazak, a posebno ne pomirenje sa Markom. Kako se osećaju nakon pomirenja, da li Luni teško pada što nema Anabelinu podršku i da li je Marko imao simpatije prema Pešićevoj, saznaćete već ovog utorka u emisiji „Amidži šou“.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Pink.rs

Ognjen će sve goste staviti na lude izazove, zato ne propustite novo izdanje emisije „Amidži šou“ u utorak 10. mart u 22:30 časova na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#AMI G SHOW

#Amidži Šou

#Goran Vesić

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Ognjen Amidžić

#RTV Pink

#Rijaliti Zadruga

#Televizija Pink

#Vesna Zmijanac

#Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

#emisija

#voditelj

'