AKTUELNO

Spremna je da odgovori na sva škakljiva pitanja.

Luna Đogani je u rijaliti "Zadrugu" ušla kao modna blogerka, a ubrzo zatim javnost je počela da bruji o njenoj vezi, i to samo zbog toga što se prepustila emocijama i zavolela tada oženjenog muškarca Slobodana Radanovića.

Foto: TvPink Printscreen

Sa njim je ušla u emotivnu vezu koja je trajala svega osam meseci, a sada su potpuni stranci. Zbog svega ovoga ona je ostala veoma zanimljiva milionskom auditorijumu čak i nakon dva meseca otkako je ovaj zabavni program završen.

Sve ovo je doprinelo da u večerašnjoj specijalnoj emisiji gošća upravo bude Luna. Ognjen Nestorović će sa njom odraditi intervju u kome će ona odgovoriti na sva pitanja koja se tiču njenog privatnog života od kraja rijalitija do sada, pa ćemo saznati šta se sve promenilo na njenom privatnom i poslovnom planu.

Foto: Pink.rs

Pročitajte još: MINIVAL I OGROMNE CRVENE MINĐUŠE! Bivši zadrugar promenio lični opis, nema šanse da ga prepoznate! (FOTO)

Đoganijeva je uvek bila iskrena, a tako će biti i tokom ovog specijalnog izdanja u večerašnjoj emisiji kada će govoriti o svim bolnim temama koje su je sačekale nakon rijalitija.

Zato ne propustite da saznate sve što vas interesuje o ovoj bivšoj učesnici rijalitija i budite uz Televiziju Pink od 23 časa, a najbrži portal u Srbiji, portal Pink.rs, blagovremeno će vas o svemu obaveštavati.

D. B.

#Luna Đogani

#Ognjen Nestorović

'