AKTUELNO

Popularni pevač daće odgovore na sva pitanja koja intrigiraju javnost.

"Pakleni decembar" u emisiji "Amdži šou" nastavlja se i ovog utorka od 23h na TV Pink, kada vas očekuju nova ekskluzivna gostovanja.

Nedavno je izbacila novu pesmu "Bolja sam od zdravlja", a kako će se Seka Aleksić snaći u izazovima koje joj je Ognjen Amidžić pripremio, saznaćete u ovonedeljnoj emisiji. Pored toga što će govoriti o poslovnim uspesima, Seka će sa Ognjenom i gledocima podeliti i neke detalje iz privatnog života.

Foto: Printscreen YouTube/Seka Aleksić

Čas francuskog jezika održaće Katarina Grujić i Šako Polumenta, uz njihovu duetsku pesmu "Bonjour". Zbog čega su odlučili da baš ovako nazovu duet, kako je došlo do saradnje, ali i da li se nešto promenilo na emotivnom planu kod njih, otkriće Katarina i Šako u emisiji "Amidži šou".

Foto: TvPink Printscreen

Da li je iskren u želji da se pomiri sa bivšom suprugom Kristinom Kijom Kockar i kako gleda na patnju svoje bivše devojke Lune Đogani za njim - na ova i još mnoga druga pitanja koja intirigiraju domaću javnost, odgovore će dati jedan od trenutno najaktuelnijih pevača, Sloba Radanović.

Foto: E-stock/Danijel Milutinović

U studio kod Ognjena stiže i bivša zadrugarka i lepša polovina Jovane Tomić Matore, Sanja Stanković. Osim što će predstaviti novu pesmu "Banane", Sanja će iskreno govoriti o Matorinom učešću u drugoj sezoni "Zadruge", koji njeni potezi su je razočarali, a na koje je ponosna.

Foto: Pink.rs

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije "Amidži šou" u utorak 18. decembra od 23 časa samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#AMI G SHOW

#Amidži Šou

#Katarina Grujić

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Ognjen Amidžić

#RTV Pink

#Sanja Stanković

#Seka Aleksić

#Sloba Radanović

#Slobodan Radanović

#Televizija Pink

#emisija

#Šako Polumenta

'