AKTUELNO

Mina je istakla i kako joj Mensur svaku žurku upropasti.

Mina Vrbaški ove noći svađala se sa svojim dečkom Mensurom Ajdarpašićem zbog kocke, novca, ali i zbog pevača Uroša Živkovića koji je večeras zajedno sa Katarinom Grujić zabavljao zadrugare.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina je nakon ovih svađa otišla u Rajski vrt kako bi pričala sa Drvetom mudrosti.

Ja ne mogu da verujem šta on radi. Sada je problem ispao u tome... Inače, Uroš (Živković) i ja se poznajemo iz spoljnjeg sveta. Kad je došao, javila sam mu se, rekao mi je da mu je drago što imam dečka... I sada igramo i Uroš se nasmeje i Mensur me šutne. Eno ga sada histeriše, p*zdi... Da li možeš da veruješ? I svaku žurku mi uništi. Ne voli me. Ne može tako da se ponaša. Mensur je siguran u sebe, ali nije siguran u mene. Meni je to jedan od problema. Mislim da sam mu dokazala koliko mi je stalo do njega - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Inače, želela sam da vidim s tobom da ti kažem čije ime piše na onom papiriću što se vrti, a da ja dobijem novac - rekla je Mina u nastavku.
Mina, nije sve u parama - reklo joj je Drvo.
Znam, ali moram da se sredim. Ide mi i rođendan - govorila je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada nađeš to pismo, donesi ga, ja ću ti dati novac. Rekla si da ti novac treba za frizuru. Čekam te ovde - reklo je Drvo.

Mina je zatim otišla u kuću kako bi našla ceduljicu, ali joj to nije pošlo za rukom. U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Zadruga

'