AKTUELNO

Ajdarpašića je zanimalo zbog čega je Mina ponekad hladna i besna prema njemu.

Nakon ljubavnog izazova u kojem su zadrugari mogli videti koliko se dobro poznaju ljubavni parovi, Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić su rešili da ozbiljno popričaju o problemima u vezi i bliže se upoznaju.

Ja sam ti pričao da ti meni govori da ti mene voliš, ali to ne pokazuješ. Ja sam tebi to rekao, a ti si promenila ponašanje prema meni. Malo si opustila sebe - pričao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam promenila svoje ponašanje, a ni mišljenje, ponašala sam se bahato. Nikoga nisam mogla da smislim. Bila sam nervozna. Ti si tad imao neke svađe, ja sam tad spustila loptu i sklonila se. Neću da me to hladi od našeg odnosa. Ti misliš da ja nemam dovolno ljubavi prema tebi? - pričala je Mina.

Mina je čak u jednom trenutku priznala da je bila odbojna prema Mensuru jer je posumnjala da je u drugom stanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je tačno ono što te muči, a da mi to nisi rekla? Šta je problem u tvojoj glavi i šta te remeti? Kad smo imali odnose u krevetu isto si to imala - nastavljao je Mensur sa pitanjima.
Dragana i Jelena znaju kako je to izgledalo. Nije to bila obična krv. Imla sam čudno krvaranje. Počela sam da paničim, nisam htela da ti kažem. Nisam popila nekoliko tableta, mislila sam da može da dođe do nečega (trudnoće). Uplašila sam se. Svaki dan sam tražila da me izvedu da to uradim van kapije - rekla je Mina.
Šta ima veze i da dođe? Moju bebu - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li misliš da sam ja kriva za svaku našu svađu? Da li misliš da ja u više od 60% situacija kvarim našu vezu? - glasilo je Minino pitanje.
Trenutno ne. Zašto ti misliš da ja mislim da ti želiš da pokvariš našu vezu? - odgovorio je Mensur.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D.B.

#Mensur Ajdarpašić

#Mina Vrbaški

'