AKTUELNO

Gledaoci joj poručili da se najgore pokazala za sve tri sezone.

"Svakoga dana se ponižavaš, histerišeš i pokazuješ sve najgore za sve tri sezone. Zar ne vidiš koliko je sramotno sve što radiš i što dozvoljavaš Mensuru da te ponižava i pravi budalu od tebe?" - bilo je pitanje za Minu Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče našeg odnosa, objasnila sam kod Drveta danas što se neke stvari dešavaju. Ne mislim da se ponižavam. Klečala sam, jer se tako osećam. Ne bih volela njega da izgubim. Previše sam se navikla na njega. Zavolela sam ga. Kakav god da je naš odnos, te svađe što imamo, mi se izmirimo. Pokušavam i skrećem mu pažnju na neke stvari. On ne može da ima poverenje u mene, za to sam ja kriva. Videćemo šta će biti. Ne smatram da sam uradila bilo šta loše u toj drugoj situaciji juče, za ovu sa šlagom sam kriva. Eto, Marko je rekao to što je rekao, ispao je haos - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja kada pobesnim, vidim i što ne vidim. Dođe mi crno pred očima i onda iz nervoze stvaram situacije za svađu, umišljam... Video sam samo da je pogledala čoveka, ja sam napravio glupu situaciju, ali to je bilo i prošlo - pričao je Mensur.
Ljubomoran je i na lika iz serije - dobacila je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

I to sam se sprdao - rekao je Mensur.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'