AKTUELNO

Oglasila se za Pink.rs i priznala šta sada misli o odnosu sestre i Bore Santane.

Mirela Kemez negativno je reagovala na zbližavanje svoje sestre Milice Kemez i Bore Santane u "Zadruzi", zbog čega je nedavno rešila da uzme stvar u svoje ruke i stavi joj do znanja da joj prijateljstvo s njim, a kamoli nešto drugo, ne treba ni u najluđim snovima.

Foto: TV Pink Printscreen

Svoju posetu Beloj kući 31. decembra iskoristila je, između ostalog, i na to da Milicu odvrati od Bore, u čemu nije uspela.

Samo dve nedelje kasnije Milica i Bora zvanično su stupili u emotivnu vezu - zadrugarka se nije obazirala na sestrine savete, već se prepustila emocijama i pala Santani naručje.

Foto: TV Pink Printscreen

Tim povodom kontaktirali smo Mirelu.

- Sve sam videla, sve pomno pratim. Neka su oni meni živi i zdravi. Ako je to njena sreća, onda je i moja - rekla je Miličina sestra koju smo pitali kada je promenila stav o Bori i njegovoj vezi s Milicom.

Treba ljudima dati šansu i priliku da se pokažu i u boljem svetlu. A i na kraju krajeva, Milica nije mala - sama donosi izbore i odluke u životu, videli ste da mene ništa ne sluša, ,onda će sama i snositi posledice (smeh). Šalu na stranu, ja sam uvek za ljubav. I uvek sam tu za nju - poručila je Milica.

Foto: Pink.rs/S. Kojić

Autor: D. Tanasijević

#Bora Santana

#Milica Kemez

#Mirela Kemez

#Zadruga

'