AKTUELNO

Nela Radonjić za portal Pink.rs otkrila je šta misli o odnosu svoje ćerke i Đeksona.

Pinkovu zvezdu Andrijanu Nikolić po dolasku njenog oca Duška Radonjića u "Zadrugu" dočekali su komentari da se njeno ponašanje promenilo, iako ona to negira. Naime, ona je dobila savet da se seksepilnije oblači i poslušala ga je, a onda donela odluku da načini još jednu promenu u svom životu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Posle više od sedam meseci boravka u rijalitiju "Zadruga" ona je uplovila u ljubavnu romansu sa Nemanjom Đerić Đeksonom, uprkos činjenici što napolju ima dečka kojeg je u nekoliko navrata i pominjala.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Ekipa portala Pink.rs je stupila je tim povodom u kontakt sa njenom majkom Nelom Nikolić, kako bi saznala šta ona misli o ćerkinom postupku.

Slabo pratim Zadrugu. Izbegavam da je gledam, pogotovo u zadnje vreme. Ja to ne bih komentarisala. Nemam afiniteta da se eksponiram, ja sam rekla da je to Andrijanin put i da je ona dovoljno zrela i odrasla da može da se bori sa tim i nema potrebe da se ja tu uplićem. S obzirom na to da je ona dobila neke dezinformacije u Zadruzi o njenoj vezi, pa ne bih to komentarisala - rekla je Nela.

Foto: e-stock Ivan Dobričić/Andrej Nihil

Takođe, nju smo upitali i šta misli o navodnoj vezi njenog bivšeg supruga i Zorice Marković, na šta je ona samo odgovorila "To još manje želim da komentarišem". S obzirom na to da je Andrijanina majka ostala uzdržana na ovo pitanje, ostaje da zaključimo da joj je neprijatno zbog toga što njen muž javno eksponira svoju vezu.

Pročitajte još: DRAGINJA JE ZASULA KLETVAMA: Kijina mama OTKRILA DA SUKOB SA SLOBINIM RODITELJIMA TRAJE OD SVADBE: Govorila je da oni nikad neće imati sreće u braku! (FOTO)

D. B.

#Andrijana Radonjić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'