AKTUELNO

Jasmina Đorđević za Pink.rs otkrila je šta misli o Nadeždi i Mikiju i o njihovom odnosu.

Nadežda Biljić i Miki Đuričić su pred milionskim auditorijumom imali veoma strastven se*s i to ne jednom, već više puta. Kada je procurila istina i sve to došlo do Baneta Čolaka, situacija između njih troje je postala veoma neprijatna.

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom na to da je Bane bio jedan od najboljih Mikijevih rijaliti prijatelja, a pritom i sa Nadeždom imao momente kada je bio veoma blizak, on im je zamerio što se nisu usudili da mu kažu istinu u lice, nego je to saznao od drugih ukućana.

Pročitajte još: ANĐELOV OTAC JE BIO NJEN PUMPADŽIJA: Majka i ujak su protiv njegove veze sa Teodorom, a on je bio u zagrljaju ove pevačice! (VIDEO)

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Zbog novonastalog ljubavnog trougla, stupili smo u kontakt sa njegovom majkom Jasminom Đorđević koja je u prvi mah bila šokirana onime što se desilo.

Kada sam to videla u prvom trenutku, meni je bilo jako teško da gledam, a ne mogu da kontaktiram Baneta. Strašan mi je bio sam taj čin. Baš mi je bilo bljak, degutantno, toliki narod tu ima odnose, pa odu pod jorgan ili kako god. Sve mi je to bilo strašno dok se napokon nije sve obelodanilo. Laknulo mi je što ne ispada da mu je to uradio iza leđa. Sa oboje je bio Bog zna kako. U prvom trenutku sam bila toliko ljuta, razočarana u Mikija, mešavina nekih ružnih osećanja. On je imao kroz ceo rijaliti fleševe da izvređa Baneta. Nema prijateljstva u Zadruzi, ali moj Bane je Mikija gledao kao pravog prijatelja, bio je za njega kao stariji brat kroz rijaliti - rekla je Jasmina.

Foto: Printscreen Youtube

Sada kada se prašina malo spustila i emocije splasnule, Banetova majka je prokomentarisala kakvo je mišljenja imala u početku, a kakvo ima sada o njima troma.

Da sam ga u onom momentu pitala kada je saznao da li će se videti sa njima, sigurno bi rekao "ma, neću da ih vidim", ali sada... Čovek je veliki koliko može da oprosti. Nije tu neki razlog ni za praštanje, nema on šta njemu da zameri, jer šta je Bane bio Nadeždi i sa kojim pravom ima on da se uvredi. Ali svejedno, to se desilo iza njegovih leđa. To je bio ružan gest šta je uradio, a da nije rekao "Čoveče, imam nešto da ti kažem, sviđa mi se". Mogao je na drugi način to da izvede. Ja da sam na njegovom mestu ja bih stavila tačku i prekinula kontakt. Mislim da Banetova veličina ovime nije ugrožena, Miki je samo pokazao kakav je, a donekle i Nadežda, mada se na nju ne ljutim. Ona je devojka na mestu, to je njen izbor i njena stvar. Nije ona toliko bila bliska sa Banetom, kao Miki. Miki je uradio mnogo dobrih stvari za Baneta i ne mogu da zaboravim to. Ispao je džek više puta prema njemu, ali kad sve saberemo, umeo je sve to da naplati nekom scenom. Nadežda i Bane po izlasku iz rijalitija sigurno neće biti zajedno, čuće se sigurno, ali ništa više od prijateljstva.

D. B.

#Bane Čolak

#Jasmina Đorđević

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'