AKTUELNO

Složili se sa zadrugarima.

Nakon što su zadrugari završili sa šetnjom po pisti, došlo je vreme da saznaju kako je glasao novinarski žiri koji je pomno pratio svaki pokret zadrugara koji se takmiče za titulu mis i mistera ''Zadruge 3''.

Prva koja je otkrila svoje poene bila je novinarka portala ''Srbija danas'' koja kao mistera vidi Vladimira Tomovića, a kao mis Dalilu Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Dadila Dragojević je dobila pet poena, a od muškaraca Vladimir Tomović - rekla je ona, a onda je glasove pročitala novinarka tabloida ''Skandal''.
5 poenta je dobila Miljana Kulić, a od momaka je dobio Dejan Dragojević - rekla je novinarka, a onda je novinarka ''Blica'' govorila svoje poene:

Foto: TvPink Printscreen

5 poena Iva Grgurić i Vladimir Tomović - govorila je ona.

Novinar i urednik portala Pink.rs Darko Tanasijević nagradio je sa najviše poena zadrugare Miljanu Kulić i Filipa Đukić, posle njega je svoje poene rekla novinarka ''Srpskog telegrafa''.

Foto: TvPink Printscreen

Iva Grgurić i Gagi Đogani dobijaju pet poena - rekla je ona, a onda je novinar portala ''Telegraf'' dao najviše poena Dalili Dragojević i Vladimir Tomović.
Miljana i Dejan Dragojević  imaju po pet poena - bili su glasovi novinara ''Alo''- a.

Nakon prebrojavanja glasova, Tamara Đurić je saopštila da po odluci novinarskog žirija titulu misice dele dve zadrugarke Miljana Kulić i Iva Grgurić, a dok je duplu krunu mistera dobio Vladimir Tomović.

Foto: TvPink Printscreen

U nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Pink.rs

#Zadrugari

'