AKTUELNO

Pred Zadrugarima je večeras lep, ali nimalo lak zadatak.

Učesnici najgledanijeg rijalitija svih vremena, "Zadruga", večeras će dobiti prvi u nizu zadataka, koje će u narednim mesecima morati da ispune.

Večerašnji zadatak će sve staviti na muke, s obzirom da je Veliki šef odlučio da moraju da izaberu Mis i Mistera "Zadruge".

Foto: TvPink Printscreen

Kako u impresivnom gradu ima mnogo atraktivnih devojaka i momaka, nema sumnje da ni jednom ni drugom polu neće biti nimalo lako da donesu odluku.

Ipak, Zadrugari će morati da izaberu dvoje najlepših takmičara, kako bi se ovaj zadatak smatrao ispunjenim, a da li će pri odabiru doći i do nekih sukoba, saznaćemo večeras.

Za titulu Mis "Zadruge" boriće se Divna, Viktorija, Maca Diskrecija, Luna, Milica, Tanja, Sara, Andrijana, Zorana, Teodora, Mina, Žiža, Branka, Smilja, Saška, Sanja, Anđela i Nada.

Foto: Ivan Vučićević

Foto: Ivan Vučićević

Sa druge strane, za titulu najlepšeg, najšarmantnijeg i najzgodnijeg učesnika "Zadruge" takmičiće se Mako Kocić, Saša, Zoran, Žarko, Bane, Miki, Marko Janušević, Anđelo, Dušan, Uroš, Bora, Milan, Marko Zec, Sloba, Miroslav, Vojke, Palke, Đexon i Lepi Mića.

Foto: Ivan Vučićević

Foto: Ivan Vučićević

Ko će biti pobednici i poneti zvanje Mis i Mister "Zadruge", saznaćete večeras, uživo od 21:30h, samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Rijaliti Zadruga

#Televizija Pink

#rijaliti

'