AKTUELNO

I on je imao mnogo toga da kaže.

Bivši učesnici ''Zadruge 2'' Nenad Aleksić Ša i Pavle Jovanović večeras su specijalni gosti u emisiji "Zadruga - Narod pita", a gledaoci kraj malih ekrana imaju priliku da pozovu dobro poznat broj telefona i uživo razgovaraju sa njima.

U emisiju se uključila gledateljka koja je upitala Pavla za situaciju Dragane Mitar koja se trenutno njoj dešava u životu sa suprugom Sinišom Dragutinović. Naime, kako je već poznato, Dragana trenutno prolazi kroz težak period zbog razvoda sa Sinišom, te je Pavle izneo svoje mišljenje o celoj situaciji.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je žao što se njoj dešava, ne želim to nikome da se dešava, ali posle svega izrečenog u rijalitiju između nas, najbolje je da nemamo nikakav kontakt, niti sam je čuo, ni video - odgovorio je Pavle.
Da li misliš da je to mali licemerno? Ti ćeš se sada pravdati, ja to znam - dodatno je upitala gledateljka, a potom je upitala Ša za raspravu sa Zoricom Marković.

Foto: TvPink Printscreen

Gospođo, ali odmah da kažem, moja majka je Ljiljana, ne može meni Zorica da bude majka, ja nikog ne diram prvi, nisam neko ko je bio incijator svega toga. Ne kajem se zbog toga što se sve desilo. Da mene neko tako pljuje iza leđa? To ne rade dobre osobe, nije mi uopšte žao, možda sam trebao i brutalniji da budem - odgovorio je Ša.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta.

O. B.

#Zadruga 2

'