AKTUELNO

Iako su mnogo toga rekli o svom odnosu i detaljima iz privatnog života, jedan od novinara je pročitao nešto ,,između redova".

Kako je poznato da Kristina Kija Kockar ima glavnu reč kada su u pitanju rasprave i konflikti, Sloba Radanović koji uvek ostane nedorečen često razgovor završava rečenicom ,, Nemoj da ja pričam o tome".

Kako je to u mnogima probudilo sumnju da pored svega što su rekli postoje još veće tajne koje se među njima skrivaju, jedan od novinara pitao je Slobu šta je tom rečenicom želeo da iskaže.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja to kažem kada počneš da mi morališeš tu, a nisi u pravu. Ili kada počneš da mi pričaš nešto što je nemoralno, a ne tiče se tebe - rekao je Sloba.

Foto: Zadruga - RTV Pink

To što Slobodan govori pokušaću da objasnim. Mi kada se svađamo i kada pričamo o stvarima koje su nam smetale, on kaže da neće da priča o tome ili kaže nemoj da ja počnem o tome. Ja sam to i njemu rekla da ostavlja prostor da ljudi izmišljaju neke stvari, kao da sam ja ko zna šta radila. Mislim da smo toliko svađa imali da je on mogao po svom ponašanju mogao da kaže nešto da me pokopa. A on je u stvari želeo da kaže nešto na foru da on ne počne da priča šta sam ja njemu rekla ili uradila - rekla je Kija.

Kako ovaj takmičar nije želeo da nastavlja sa ovom  temom, na ovo je odgovrio kratko i jasno:

Ne želim da pričam o tome uopšte. Ja sam rekao da nikad u životu neću reču ružnu reč o Kristini, ne tiče se o prevari ili tome slično, ali to su neke sitnice, ali neću da pričam o tome i ne tiče se odnosa i nje.

Novinar nije bio zadovoljan odogovorom ovih ukućana, pa je želeo da pita Miljanu Kulić šta ona misli o ovoj situaciji:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja mislim da je Kija glupača koja dozvoljava da je Sloba vređa. Luna ovde vrišti, urla i raspravlja se sa Kijom, on sedi i ćuti i sluša Milana. Oni su ipak bili zajedno i on ne bi smeo da dozvoli da se Luna u to meša. Ti si veoma rečit i elokventan i možeš da se odbraniš. Ne treba ti advokatica Luna. Ja verujem da si ti neradnik, imala sam i ja jednog takvog. Luna treba da izvuče pouku iz svega toga, sutra će biti neka druga i to je to. A ko gradi sreću na tuđoj nesreći nikad neće proći dobro u životu - rekla je Miljana

Ko je u ovoj priči bio najiskreniji i da li je Miljana bila u pravu kada je sve ovo izjavila pred svima pogledajte u linku ispod ovog teksta.

K.R.

#Luna Đogani

#Miljana Kulić

#Sloba Radanović

'