AKTUELNO

Jovanović siguran u svoje reči.

Zorica Marković ispričala se u hotelu sa Pavlom Jovanovićem o jednoj od najaktuelnijih tema u Beloj kući. Naime, velika prašina digla se kada su reper Nenad Aleksić Ša i Pavle ušli u sukob zbog Dragane Mitar, ali i Maje Marinković.

Zorica je izjavila da je shvatila da Ša igra igru zbog, kako je izjavila, popularnosti u rijalitiju, a zatim je Pavle izneo da je shvatio da se reper zaljubio u Draganu.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je sada sve jasno kao dan, sve, jer kad je ušao i zaleteo se kao krimi i pun gas. On je krimi na plejbek, a kad bi video samo jednu facu koja ne može očima da ga vidi, usr*o bi se - započela je razgovor Markovićka.
On se zaljubiška malo u Draganu, j*bao bi on to - izjavio je Pavle.

Foto: TvPink Printscreen

Prilazi mu Ljuba i kaže mu: ,,Stavili su mene sa Karađorđem u izolaciju, Luna i David, bili su u kombinaciji, kako se ko namesti". Svi su mu okolo pričali, ali on mora da se istrese na nekog. Svi su mu rekli da je to normalno ovde. Međutim, cilj je njegov da se svađa sa mnom, da potkači Maju, ali da ne bude razlog Dragana. Njemu itekako prija da se diže prašina, čovek igra igru ovde. Ja opet mislim da on ima pesme, da je aktuelan i šta će mu to, zato sam shvatila da je ovo njegova igra - odgovorila mu je Zorica.

Zatim je Zorica dodala da će ona stati na put takvoj igri, a zatim je Pavle ubeđeno rekao da je popularni reper ušao u rijaliti da bi imao priču sa njim.

On je ušao ovde da bi imao problem sa mnom - izjavio je Jovanović.

PROČITAJTE JOŠ: PALO POMIRENJE IZMEĐU MILJANE I ZOLE: Kulićeva se vratila u Zadrugu, pa odmah pala u naručje svom vereniku! (VIDEO)

Kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'