AKTUELNO

Imao manjih problema zbog prehlade.

Večerašnju emisiju "Pinkovih zvezdica - All stars" otvorio je Mateja Vukašinović. Ovo je treće i poslednje izdanje emisije petog kruga u kojoj je tema slobodna, što znači da su takmičari sami birali numere kojima će se predstaviti na velikoj sceni.

Foto: TvPink Printscreen

Mateja je pevao numeru "Pillow Talk" od Zejna, a svojim nastupom oduševio je publiku, ali ne toliko i žiri koji je primetio da ima problem sa prehladom što se odrazilo na njegovo pevanje. Ovog puta Mateja je dobio četiri stolice, a nakon pesme koju je otpevao, usledili su komentari žirija.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Svaki onaj visoki deo refrena nije tačan. Ne znam da li je to zbog bolesti. Strofe su mi bile super, ali u refrenima... Što se nas tiče, ti ćeš proći, samo zašto si bolestan i zašto biraš ovakve pesme? Čini mi se da je za tebe ovo dosta visoka intonacija, nemoj da se ljutiš - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ne mogu da poverujem da je razlog bolest, jer kada slušaš u originalu ta pesma pliva. Ali ti nisi bio na istoj strani sa pesmom, ti i pesma ste bili u borbi danas. Ovo ili pevaš da kidaš, ili je ne diraš - rekla je Nataša Bekvalac.

Foto: TvPink Printscreen

Mateja je zvezda, borio se sa pesmom. Samo ja mogu da ti kažem šta ćeš da pevaš i da pobediš. Ako lažem, sudite mi - bio je komentar Milana Stankovića.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao Matejin nastup pogledajte u nastavku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: S. Kuvekalović

#Mateja Vukašinović

'