AKTUELNO

On je imao čast da se prvi predstavi jednim aktuelnim hitom!

David Radosavljević probio je led u prvoj emisiji sedmog kruga u "Pinkovim zvezdicama - All Stars" u kojoj takmičari izvode aktuelne hitove koji nisu stariji od pet godina. On je odlučio da se predstavi numerom "Lažo" koju u originalu izvodi popularan "Lapsus bend".

Foto: TvPink Printscreen

Iako je dao sve od sebe, žiri je ovog puta odlučio da Davidu da samo tri glasa, što je pokazatelj da će se držati toga da su potoštrili kriterijume. Ovog puta Goca Tržan i Leontina nisu podigle svoje stolice.

Foto: TvPink Printscreen

Od ovog kruga smo napravili dogovor da niste svi samo za četvorke i petice. Danas počinjemo sa nečim što se zove realnost. Ovo je bilo dobro, ali ne za pet. Ne znam šta se desilo sa tvojom bojom glasa. Tvoj glas je zvučao pokriveno. Nije lako otpevati nijednu pesmu na ovom svetu. Nemate svi dobar dan i niste svi podjednako dobri - rekla mu je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Na probi si bio bolji, zaista. Možda malo danak nespavanju, ja i dalje mislim da si ti odličan pevač, ali imao si i sjajnijih momenata. Zauzet je stav da više ne gledamo kroz prste na osnovu stare slave - rekao je Marko Kon.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao Davidov nastup pogledajte u nastavku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: N. Vujčić

#David Radosavljević

#Pinkove zvezdice - All Stars

'