AKTUELNO

On je bio na svom terenu.

Ove večeri najtalentovaniji mališani iz zemlje i regiona "Pinkove zvezdice - All stars" takmiče se u poslednjoj emisiji sedmog kola, u kojoj im je tema "Aktuelni hitovi u poslednjih pet godina". Prvi je na veliku scenu izašao Mateja Vukašinović i fantastično izveo čuvenu pesmu "Sorry" Džastina Bibera.

Foto: TvPink Printscreen

Uprkos fantastičnoj energiji, sjajnim igračima i briljantnom scnskom nastupu, žiri nije bio zadovoljan u potpunosti, te je svoju stolicu spustila Goca Tržan.

Imao si mnogo netačnih tonova, ali mnogo mi se svideo nastup, top si bio. Ta košulja ti je mrak, obučen si fantastično, tvoja energija je super. Ali bez obzira na sve, u takmičenju si moraš da vodiš računa o svakom tonu. Ova pesma izgleda naivno, a upošte nije naivna za pevanje. Što se mene tiče ti ne možeš da ispadneš iz ovog takmičenja jer si ti jedan od najboljih. Ali ako smo već pooštrili kriterijume, da budemo realni. Generalno si bezbedan, jer ne mislim da bi ovaj što trebalo da bude bez tebe, samo se naoštri i naštimaj, naročito u ovakvim pesmama, to je sve. To je jedini razlog što sam se spustila. Ali si bio fantastičan u svakom drugom smislu, ali moram biti fer prema onima koji će da budu tačni kao žilet - navela je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

U potpunosti se slažem sa Gocom. O tvojoj harizmi neću da pričam, o kretanju na sceni isto nije potrebno, stilizovan si perfektno, devojčice su bile sjajne, samo je falilo to da budeš tačan da bi bio perfektan, zato si sada vrlodobar - rekla je Nataša Bekvalac.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ću samo reći da ja tebe obožavam - navela je kratko Kristina Kija Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

Ako ste propustili nastup ove zvezdice možete ga pogledati u nastavku ovog teksta.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Mateja Vukašinović

#Pinkove zvezdice - All Stars

'