AKTUELNO

Nikoga nije štedela.

Učesnici koji svakako izazivaju ogromnu pažnju u rijalitiju "Zadruga 2" su Aleksandra Subotić, njen dečko David Dragojević i otac Karađorđe Subotić.

Nedavno je pred kamerama najgledanijeg šou programa obavljena i veridba između Karađorđa i Ivane Vrbaški, majke aktuelne učesnice, Mine Vrbaški. Tada je Aleksandra pravila jezive scene u Beloj kući, a nakon svega oglasila se i njena majka a Karađorđeva bivša supruga, Ljuba Pantović.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je prvo prokomentarisala veridbu, a zatim i izjave Ivane Vrbaški, kojoj Ljuba definitivno nije simpatična.

Moram da se nasmejem jer je taj čovek, što se mene tiče, umro davne 2000. godine. Tako i izgleda, kao leš star nekih 18 godina. Tu ženu neću ni da komentarišem, iako je ona dala sebi za pravo da me olajava i vređa a da me u životu nije videla - rekla je Pantovićeva i dodala:

Foto: E-stock

Pa mene stvarno ne zanima šta tamo neka N. N. osoba komentariše o meni. Verovatno joj treba reklama preko jakog i zvučnog imena kao što je moje, pa želi da se upiše na listu krpelja na ime Ljube Pantović. Šta drugo mogu da kažem za osobu koja me ne zna a pljuje me? O njoj nema šta da mislim jer ko je j*beno ona u mom životu.

Bivša kik-bokserka osudila je ponašanje svoje ćerke na veridbi Ivane i Karađorđa, te je navela da je Aleksandra na taj način samu sebe izblamirala.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Meni je sve ono bilo takva blamaža da je to strašno. Totalno je omanula sa reakcijom. Umesto da bude dama, ignoriše ili kaže "srećno i hajde zdravo", ona je napravila farsu kao da joj fali daska u glavi. Samu je sebe ponizila. Eto od koga Aleksandri da su svi ljubomorni na nju. Genetska greška. On je jedan klošar, pi*ka i kukavica i ne postoji osoba na ovoj planeti koja može biti ljubomorna na njega. A njegova logika je svima poznata - bila je besna Ljuba.

Ona nije štedela reči ni za Biljanu Dragojević, majku dečka njene ćerke, Davida Dragojevića, sa kojom je otvoreno na ratnoj nozi.

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: LUNA JE ZBOG OVE PESME DOŽIVELA NERVNI SLOM NA SLOBINE OČI, a sada je Kija pokazala kako to ona radi! (FOTO)

Aleksandra je nezrela iako ima 22 godine. Kod nje je izraženo samoljublje, koje povlači da vas voli samo i isključivo ako radite kako je ona zamislila. Ukoliko ne radite tako, odmah ste najgori na svetu. Ona ne ume nikako da proceni ljude, pa samim tim ni da li neko radi šta ona hoće iz koristi ili zato što je simpatiše. Tipičan primer jeste landara Biljana, koja naplaćuje ljubav 1.000 evra i priča bajke, a sad je i pljuje po novinama. Ja sa takvima i ne mogu da se poredim - završila je Pantovićeva.

Pink.rs

#Biljana Dragojević

#Karađorđe Subotić

#Ljuba Pantović

'