AKTUELNO

Nije ih štedela.

Ljuba Pantović, majka jedne od ukućanki najgledanijeg rijalitija "Zadruga 2" Aleksandre Subotić je od večeras nova učesnica ovog hiper-rijaliti programa. Nju je večeras dočekala u studiju voditeljka Dušica Jakovljević zajedno sa predstavnicima sedme sile.

Nova zadrugarka je bez dlake na jeziku govorila o Aleksandrinom dečku Davidu Dragojeviću i njegovoj majci Biljani Dragojević koja je o njoj izrekla mnogo uvreda, na koje je Ljuba veoma žustro odgovorila.

Foto: TvPink Printscreen

Čula sam nešto loše o sebi, što me ne iznenađuje. To nije Biljana Dragojević, to je veternička landara, jer cela Srbija zna da je to njen nadimak i svi znaju da je tačno sve ono što sam rekla počevši od toga da ona čuva dete za 1000 evra. Njen sin Dejan, zaboravljeni sin, je rekao sve što je ona zapravo. Njena izjava je: "Hvala ti sine što si me pljunuo u lice", a moja: "E, tako ti i treba jer ti moje dete huškaš protiv mene". Samo joj se vratio bumerang - rekla je Ljuba i nastavila:

Foto: tvpink printscreen/e-stock/pixabay

Magdalena je jako inteligentna. Svi smo primetili da gura Šar peja (Davida). Kada su je pitali ko joj nedostaje, koga voli, ona nije rekla da voli njega. Ja sam bila svedok koliko puta ga je nazvala konjem, gurala ga i bežala...  Aleksandra i beba Magdalena su moja dva sunca. Nekada mi je Magdalena bitnija od Aleksandre zato što je nemoćna i mala. Ja ne želim da to dete, divno stvorenje, hrabro istrune sa nikogovićima. Ona je nažalost sada u porodici koja je ne zaslužuje. Dete nije vreća krompira, ne ostavlja se kod roditelja dečka. Ja mislim da bi za 1000 evrića i bolje čuvala to dete nego što ga ona čuva - ispričala je Aleksandrina mama.

Foto: TvPink Printscreen

Osim toga, Ljuba Pantović je sa knedlom u grlu tokom svog izlaganja u studiju "Zadruge" ispričala i šta je zapravo doprinelo tome da dođe do hladnih odnosa između nje i Aleksandre.

Naš raskol je krenuo onog dana kada smo bili na moru. Tu sam joj ja održala predavanje da dete mora da se sasluša, da se raduje njenoj sreći. Kad ona dođe da joj nešto ispriča uzbuđena i kaže: "Mama, mama", a ova drnda telefon. Ja ulazim da svoju ćerku vratim na mesto koje joj pripada. Da je podignem gore, da ne bude dno. Ja to neću da dopustim. Ja ću njoj da otvaram oči dokle god mogu. Ali i to ima granicu. Ja ću se iskreno potruditi da joj pokažem gde ona treba da bude - istakla je Pantovićeva i dodala:

Foto: TvPink Printscreen

Podložna je pričama i obećanjima. Ona je dobra, ali njen otac njoj proda priču: "Ljuba zlobnica, tebi će tata da kupi diplomu". Pa što joj nije kupio?! Ona je nasela na takve stvari. Ovaj će da joj kupi školu, ovaj će da je odvede u Ameriku - pričala je Ljuba.

Pročitajte još: PRIZNALA DA JOJ SE SVIĐA: Zerina od MUKE nominovala Marka jer NE MOŽE DA MU ODOLI! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'