AKTUELNO

Nije štedela reči!

Voditelj Darko Tanasijević ugostio je ove noći u emisiji "Zadruga - Narod pita" intrigantnu bivšu zadrugarku Maju Marinković. On sa njom razgovara o svemu onome što zanima milionski auditorijum koji je pratio "Zadrugu 2", a priliku da postave pitanja Marinkovićevoj imaju i gledaoci koji se uključuju uživo u program.

Foto: TvPink Printscreen

Pušten je video-prilog jedne od žestokih svađa koju su imale Maja i Luna Đogani u "Zadruzi 2", a onda je Marinkovićeva, koja se nekoliko puta tokom emisije posvađala sa gledateljkama koje podržavaju Đoganijevu, još jednom dala svoj komentar o njoj.

Katastrofa, opet vidimo, ja nisam prva počela. Luna je iz čista mira mene pitala što je prozivam, ja sam rekla da je niko nije spomenuo. Skočila je tad, ja sam se odbranila. Vidi se na klipu ko je nekulturan, ona mene ovde naziva k*rvetinom što sam bila sa slobodnim muškarcem, a ona je bila sa oženjenim čovekom. Neka bude za te ljude koji je podržavaju da je to tako. Sve mislim kao na klipu - rekla je Maja.

Foto: Pink.rs

U emisiju se uključio i gledalac koji je Maju upitao da li je svesna da je došla do petog mesta preko Lune, na šta mu je Marinkovićeva žestoko odbrusila.

Da li bi ona došla do prvog mesta da nije bilo muškog polnog organa i te preljube? - uzvratila je Marinkovićeva.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Luna Đogani

#Maja Marinković

'