AKTUELNO

Povodom sporazuma između Srbije i Kine kojim je ukinuta carina za Huawei nosive i audio uređaje, kompanija Huawei je dodatno obradovala svoje korisnike i ljubitelje tehnologije. Naime, sve do 15. avgusta očekuje vas fenomenalna letnja akcija kod operatora i u slobodnoj prodaji - čak i do 43% popusta na Huawei pametne satove i slušalice!

Tako, primera radi, jedan od najtraženijih Huawei uređaja – muški Huawei Watch GT 4 u crnoj boji, sada se može kupiti po ceni od 22.999 dinara, umesto dosadašnjih 39.999 dinara, što je prilika koja se ne propušta, posebno kada se uzmu u obzir njegove specifikacije. Jer, reč je o pametnom satu koji na do sada neviđeni način spaja klasičnu estetiku ručnih satova i fenomenalne pametne funkcije za fitness i praćenje zdravlja, uz impresivnu bateriju koja traje i do dve nedelje. Sa druge strane, prelep i elegantan ženski model pametnog sata Huawei GT 4 sa svetlo zelenom narukvicom, idealan je za uklapanje uz sve letnje kombinacije i sada se može kupiti po ceni od 29.999 dinara. 

Foto: Promo

Huawei Watch GT 4 podržava preko 100 raznovrsnih sportskih modova i obuhvata još više vrsta vežbi, uključujući čak i profesionalni sportski mod koji uključuje hodanje, trčanje, biciklizam i plivanje, te neke potpuno nove i prilagođene modove za fudbal, košarku ili padel. TruSeen™ 5.5+ algoritam zadužen je za praćenje rezultata specifičnih aktivnosti, dok Stay Fit – potpuno nova naučno zasnovana aplikacija za praćenje kalorija – pruža smernice korisnicima kako bi dostigli svoju idealnu težinu. 

Uz takve neograničene mogućnosti i napredne funkcije, Huawei Watch GT 4 je idealan saputnik za sve ljubitelje sporta i fizičke aktivnosti. A ako želite da svoj trening upotpunite omiljenim plejlistama, tu su Huawei FreeClip slušalice, koje u kombinaciji sa satom donose idealan spoj fitnessa i zabave.

Foto: Promo

Reč je o poslednjoj generaciji Huawei slušalica, koje ne samo da se brzo i lako povezuju sa satom, već su jedinstvene po svojim tehničkim dometima. Njihov unikatan, futuristički oblikovan C-bridge dizajn omogućava im da se prilagode svakom uhu, a uz koncept Open-ear slušanja uvek možete biti u toku sa onim što se dešava u vašoj okolini, što je posebno važno za sve ljubitelje gradskog džoginga.

Kao i u slučaju Huawei GT 4 pametnog sata, i Huawei FreeClip slušalice se sada su dostupne na specijalnom letnjem sniženju, po ceni od 21.999 dinara. Stoga je sada savršen trenutak da iskoristite priliku i spremite se za letnje izazove uz ovu fenomenalnu kombinaciju Huawei uređaja. 

Autor: Dalibor Stankov