AKTUELNO

Kako brzo i efikasno skinuti čuveni šlauf sa stomaka saznajte upravo sada.

Šlauf na stomaku – jedan od glavnih problema koji muči one koji žele da smršaju. Upravo su ove zone – stomak i bokovi najkritičnije, i većina vas bi želela da masne naslage prvo nestanu sa te regije. Na žalost, ne možete samo da poželite i da masne naslage preko noći nestanu, moraćete ipak malo na tome i da radite. Dobra vest je što postoje male tajne koje vam proces skidanja masnih naslaga sa stomaka i bokova mogu olakšati.

Uz odgovarajuće suplemente i dodatke ishrani, brža eliminacija ovih masnih naslaga je moguća. Pored toga, ako se uvedu vežbe koje pogađaju tu regiju, ravan stomak neće biti nešto o čemu samo maštate. To može biti vaša realnost.

Dakle, koji su to suplementi i koje su to vežbe, otkrivamo dalje u tekstu!

KAKO SE REŠITI ŠLAUFA NA STOMAKU?

Ukoliko postavljate često sebi ovo pitanje, pokušavate da ga se rešite i ne uspevate – vreme je da nešto promenite, pristupite drugačije. Pitate se odakle onda početi i šta probati?

Postoje tri ključne stvari, a to su:

suplementi i dodaci ishrani koji podstiču sagorevanje masnih naslaga i podstiču dobro varenje i probavu

• vežbanje

• zdrava ishrana

To je to. Da, lista je tako kratka i ako sve delove poštujete, na dobrom ste putu da se rešite dosadnog šlaufa na stomaku.

Foto: Promo/Herbafast

KOJI SUPLEMENTI VAM MOGU POMOĆI?

Odabir pravih dodataka ishrani mogu vam biti od velike pomoći kada je u pitanju mršavljenje i sagorevanje viška masnih naslaga. Trebaju vam dodaci ishrani koji podstiču sagorevanje masti, sprečavaju dalje gojenje i daju vam dodatnu energiju.

Ako tražite najbolje suplemente za gubitak masnih naslaga na stomaku, ovo su dve glavne stvari koje će vas zanimati:

• gubitak telesne težine

• pojačano sagorevanje masti

Dodaci ishrani koji pomažu u mršavljenju mogu izazvati da se brže osećate sito tokom jela, što znači da ćete u totalu jesti manje. Oni koji sagorevaju masti pomoći će vašem metabolizmu da sagoreva više kalorija u mirovanju, ali i tokom vežbanja.

Ovo su naši omiljeni dodaci ishrani u obe kategorije.

DA LI STE ČULI ZA GLUKOMANAN?

Glukomanan je rastvorljivo vlakno uzeto iz biljke konjac. Ali, šta uopšte znači rastvorljivo vlakno?

Kada unesete glukomanan on će se raširiti u vašem stomaku, odnosno – nabubriće vezujući vodu za sebe. Na taj način, zauzeće prostor u vašem želucu, a upravo će to učiniti da se osećate sito. Vaša potreba za hranom će se smanjiti. Mnoge studije su pokazale da glukomanan pomaže kada je u pitanju mršavljenje.

Glukomanan će smanjiti apsorpciju masnih kiselina i regulisaće koncentraciju holesterola u krvi.

Pored svega navedenog, postoje i dijetalna vlakna koja nisu rastvorljiva u ljudskom organizmu (Nutriose®). Upravo zbog ovoga, glukomanan u kombinaciji sa vlaknima Nutriose podstiče rad mišića creva i poboljšava probavu.

Sada kada smo prepolovili unos masti i prekomernih kalorija, vreme je za sledeći suplement koji vam može pomoći da sagorite već nataložene masne naslage.

Foto: Promo/Herbafast

Nastaviće se…

Autor: Pink.rs

#Zdravlje

'