AKTUELNO

Domino dama otkrila tajne zanata - klijenti vole ih biju i ponižavaju, među njima ima i javnih ličnosti.

Stavila sam pod bič, ali i pod štiklu brojne javne ličnosti u Srbiji, započinje za “Novo jutro” priču domino dama, gospodarica Kalina.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako mnogi ne priznaju, prvenstveno muškarci, vole da su podređeni. Pojedincima je i najveća želja da ona, gospodarica, njima dominira, a njihovo je da joj budu na usluzi kad god to poželi.

Ističe da su ove teme i dalje tabu, ali da je činjenica sledeća – ljudi vole “igru” dominacije i ropstva.

Foto: TV Pink Printscreen

- Jovana, hoćeš da te vežem? – pitala je gospodarica Kalina voditeljku “Novog jutra” pokazujući par lisica koje, kako kaže, služe “za razne zabavne stvari, i muškarcima, i ženama”.

Foto: TV Pink Printscreen

Pokazala je i “sredstvo za ućutkivanje onih koji previše laju”. Gospodarica je predstavila i povodac.

- Jovana, ti si se i danas nesvesno obukla kao domino dama i ta uloga bi ti odlično stajala. Cipele koje imaš inače su identične onima koje domino dame nose, zbog oblika štikle. A, sad ću ti pokazati šta se koristi za kučiće i mačiće! Vežeš ih, vodiš ih, a oni znaju gde im je mesto. Jovana, da li znaš gde im je mesto? Uz tvoju štiklu – kaže gospodarica za “Novo jutro”.

Foto: TV Pink Printscreen

- Setila sam se, imam jedan bič kod kuće i crvene rukavice – otkrila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Objašnjava da postoje tri oblika dominacije – soft, srednji i težak, a da bi se dominacija poznavala, mora da se poznaje – psihologija.

Foto: TV Pink Printscreen

- Dominacija nije prostitucija i u njoj nema seksa! Upravo ovo nadražuje, a postoji nekoliko nivoa dominacije. Najjača dominacija je psihička i, recimo, moguće je da je bivša državna sekretarka Dijana Hrkalović imala sposobnost da psihički dominira – kaže Kalina. Ističe da muškarci posebno vole dominaciju.

Foto: Objektiv

Kako je ona svojevremeno objasnila u intervjuu za jedan medij, dominacija je složen proces.

- Prvo se radi o psihičkoj dominaciji pa onda tek od ostalom. Psihička dominacija koja traje 24/7 gde je rob dužan da se javlja na viberu gde je otišao, pita da li sme da ide u grad. Kad vidiš da je srećan onda mu baš zabraniš. Nekad ga nagradiš pa mu dozvoliš. Kad se ogole, onda budu srećni jer ih neko razume - rekla je Kalina i naglasila da je BDSM sport bogatih ljudi.

Dešava se, kaže, da vam rob pošalje vaučer za neki spa centar da vam urade manikir. Sve on plati a njemu je bitno da to gleda. 

Kako napominje domina lajfstajl je veoma zanimljiv jer upoznate ljude koje nikada ovako ne biste sreli.

Ceo razgovor o ovoj temi, ali i reakcije sagovornika u studiju, pogledajte u nastavku:

#gospodarica Kalina