AKTUELNO

Misle da Aleksandra treba da bude nasmejana i opuštena.

Goruća tema za crnim stolom tokom protekle noći bio je odnos Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića. Aleksandra se tom prilikom posvađala sa mnogim cimerima, a najveći sukob imala je sa svojim ocem Karađorđem kada je saznala da je on komentarisao da se ugojila kao "mečka Božana".

Ona je jutro provela sa Davidom u izolaciji gde trenutno boravi. Oni su zagrljeni razgovarali o raznim temama, a njen dečko je na sve načine pokušao da je oraspoloži. Njima se pridružio i Karađorđe i pokušao da ohrabri ćerku.

Foto: TvPink Printscreen

Što se mene tiče, ti imaš samo par kilograma viška, druge probleme nemaš. Elekventna si, umeš da se izboriš. Problem nije u Davidu nego u tebi. Kada čovek gleda sa strane bolje vidi. Malo više smeha, razbudi se - savetovao je on.
Neću se razmrdati dok se ne promene stvari zbog kojih sam nezadovoljna. Svi me pravite ludom - bila je uporna Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Oni su razgovarali o zajedničkim prijateljima iz spoljnog sveta, a kada je David spomenuo izvesnu Minu, Aleksandra je burno reagovala jer ju je podsetila na Minu Vrbaški, ćerku Karađorđeve nove verenice Ivane.

Uvek su mi te Mine bile baksuzne - povikala je Aleksandra.

Karađorđe je branio ćerku svoje verenice i tvrdio da je ona dobra devojka.

Dobra je za pod voz. Dobra ti je zato što ne spletkari tebi po kuće - dodala je Aleksandra.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

PROČITAJTE JOŠ: ON JE KRIVOGLAVA GORILA: Zorica oplela po Mikiju, pa otkrila da on ima devojku za koju niko nije znao! (VIDEO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'