AKTUELNO

Nije mogla ovo da podnese.

Ukućani Bele kuće ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 2". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera.

Sledeće pitanje u ''Igri istine'' je postavila Maja Marinković, nju je zanimalo da joj Karađorđe Subotić ispriča mišljenje o Aleksi Saviću, Mini Vrbaški, Rebeki Popović i Jeleni Krunić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Karađorđe se iznenadio što je dobio ovo pitanje, ali nije uskratio Maju odgovorom koji je bio detaljan.

Aleksa sugeriše Mini. On je u onom fazonu ''S kim si takav si''. Krije se iza Minine suknje - rekao je kratko o Aleksi, a onda počeo da priča o Mini:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Smatrao sam je poćerkom. Posle sam video da od toga nema ništa jer je bolju komunikaciju imala sa Ljubom. Udaljio sam se, sada i ne pričamo. Kriva je za Aleksandrinu diskvalifikaciju. To je to, dosta uliva ulje na vatru...- govorio je on o Mini, a na kraju je rekao šta misli o Jeleni Krunić koja je teško podnela njegove reči:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ona glumi prijatelja Ljubi, a svašta je pričala o njoj. Ona ima problem jer je neostvarena kao devojka i kao majka. Ja se nadam da to hoće. Mora da se pokaže u boljem svetlu. Mnogo vuče frustracije zbog dečka Dakija... - govorio je Subotić, a Jelena je bila šokirana.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Jelena Krunić

#Karađorđe Subotić

'