AKTUELNO

Pale teške uvrede.

Odnos Miljane Kulić i Marka Miljkovića je iz dana u dana sve nategnutiji. Naime, njih dvoje nikako da zakopaju ratne sekire, a kako su oboje veoma temperamentni situacija se ne smiruje.

Da podsetimo, sve je počelo od priče da je Miljana gajila emocije prema Marku, a kako se nije pokazao kao pravi prijatelj, ona je promenila mišljenje o njemu. U rijalitiju "Zadruga 2" su počeli da iznose "prljav veš" iz svog odnosa, a nove nesuglasice se iz dana u dan stvaraju.

Foto: TvPink Printscreen

Oni su se tokom večeri ponovo posvađali i to samo zbog toga što je Marko prebacio Miljani da se broj njenih fanova umanjuje.

Ti od najgoreg ukućanina imaš duplo, a ja sam imao 27 puta više imaju. Ti nemaš saveznika, ja sam ti bio prošle godine. Baš mi te je žao, zbog toga ti se javljam - provocirao ju je Marko.
Ja sam najjača. Je l' na svaki način hoćeš da se približiš favoritu? U ovoj nećeš, jer sam shvatila kakav si. Sa mnom ni kafu nećeš da piješ - odbrusila mu je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Adam POSUMNJAO da je Sale Tru BACIO OKO na Marijanu, a zbog priznanja da mu se SVIĐA LUNA, Đoganiju se ZAVRTELO U GLAVI! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima koji su dostupni ispod ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'