AKTUELNO

Pale teške reči i uvrede.

Sastanak koji je vođa Lepi Mića organizovao nakon posete Gordane Džehverović izazvao je haos u Beloj Kući.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Situacije je dostigla vrhunac kada je Miljana ustala i počela samouvereno da govori da niko od zadrugara neće voditi računa o higijeni kao u ''Zadruzi 1''.

Hoću samo da kažem da ljudi ne ostavljaju smeće u kesu, već pored. Već dva dana su stvari pored kante - rekla je glumica Marija Jovanović na šta je Miljana ustala i rekla:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ovo što pričaju možete da okačite mačku o rep, svi kažu za sastankom da će voditi računa o higijeni i uvek kada prestane lajv oni to ne rade - rekla je Miljana na čiju izjavu je žustro reagovala Aleksandra Subotić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Niti živiš ovde, niti znaš ko šta radi ovde, niti treba da se mešaš. Zna se ko ovde čisti... - urlala je Aleksandra Subotić uz podršku njenog dečka Davida.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nakon konstatacije Aleksandre da je Miljanina sestra dobila batine zbog dugačkog jezika i izjave Davida da Miljanino dete nije priznato, Marija je pobesnela i obratila se njima:

A ko brine o tvom detetu, ko je tebi dete napravio? - upitala je Marija Aleksandru.
Dete je moje, dete je kod mene prijavljeno... Bolje brini o njoj i o njenom detetu. Znaš vrlo dobro kako si je skidala sa alkohola tamo - rekao je David nakon čega se uneo Miljani i Mariji u lice, ali je svom srećom reagovanjem ostalih zadrugara izbegnut ozbljiniji fizički kontakt.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pročitaj više: ŽELE DA ZAKOPAJU RATNE SEKIRE? Mirko Gavrić i Zorica Marković PRVI PUT OTVORENO razgovarali o svemu, nisu izbegli ni LJUBAVNI TROUGAO! (VIDEO)

Pogledajte kako je tekla ova žučna rasprava na video-snimku ispod.

I. R.

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

'