AKTUELNO

Preko ovoga mu neće lako preći.

Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović imaju veoma čudan i komplikovan odnos već nekoliko dana. Danas je nastala još jedna zavrzlama, kada je Tomović istakao da primećuje varnice između njegove simpatije i Bojana Gaćeše.

Foto: Rijaliti Zadruga

Gaćeša se zbog ovoga posvađao sa svojom devojkom Oljom Bajrami, koja je zbog ove situacije i plakala.

Vladimir je uz večeru započeo temu sa Stanijom i pokušao sve da razjasni.

Hteo sam da ti kažem nešto što ne smem. Postoje ljudi koji nisu ovde, koji nisu učesnici. Ti i ja, koji nisu učesnici. Kapiraš li išta - pričao je Vladimir u šiframa.

Foto: Rijaliti Zadruga

Pričaj očima, ja te sve razumem. Ne razumem. Objasnićeš mi kasnije - navela je Stanija koja nije razumela šta joj govori rukometaš.

Vladimir je ispičao i šta je sanjao, pokušavajući da otkrije šta Dobrojevićeva oseća prema njemu.

Sanjao sam sinoć, da se neko pojavio u kući i da sam saznao da je istina nešto što mi je Miki rekao da je istina. Ti i ja... Nije vreme i mesto za sve, ali se na početku temelj stava. Ako na početku shvate da ne može nešto, lako je kuću graditi - rekao je Tomović.

Foto: Rijaliti Zadruga

PROČITAJTE JOŠ: ZERINA NE MOŽE DA OPROSTI BANETU REČI KOJE JOJ JE UPUTILA NJEGOVA MAJKA, on nije znao šta ga je snašlo: Ne urlaj na mene kao slon! (VIDEO)

Ti pokušavaš da kažeš nešto i da izvučeš nešto iz mene. Oni sve znaju, ja sam to već rekla. Ti si sve skontao, a opet praviš haos. Ti shvataš na kojoj sam ja relaciji, i bilo mi je katastrofa. Ti mene kompromituješ sa tim, nisi normalan. Ta tema ne postoji, a ti si zakuvao to danas. Ta tema je završena i što se mene tiče nije ni postojala - odgovorila je starleta, aludirajući na njegov komentar da joj se Bojan Gaćeša nabacivao.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'