AKTUELNO

Preko ovoga mu neće preći.

Reperka Anđela Veštica, koja je u dva navrata boravila u najgledanijem rijalitiju u regionu, "Zadruzi", iznervirala se zbog onoga što se priča o njoj otkad je izašla.

Foto: Printscreen Instagram

Naime, nju je iz takta izbacilo to što je Milan Milošević, kojeg je smatrala prijateljem, izjavio da je ona imala seks sa Filipom Đukićem.

Novinar je to uradio kada je Veliki šef od zadrugara tražio da otkriju neku tajnu, a Đukić je to odmah negirao.

Foto: RTV Pink

- Ja se ne sećam da se to ikad desilo, tako da taj trač nije istinit - kratko je odgovorio Filip.

Sada se na Instagramu, u okviru storija oglasila i Anđela, koja nije mogla da veruje da je on izgovorio ovakvu laž.

Foto: RTV Pink

- Dragi moj "prijatelju" Miloševiću, ja sam znala da si loš čovek i pored svega toga sam te volela jer si mi bio drag, imao smisla za humor i mislila sam da si mi drug tamo, ali da toliko lažeš i izmišljaš nešto što nema veze s mozgom zarad nečega je jadno i bedno kao i ti. Ali dobro, karma je čudo - piše u okviru njene objave.

Foto: Instagram

Tim povodom smo stupili u konatakt i sa Anđelom, koja tvrdi da je više ne zanima to što zadrugari pričaju o njoj, a da ju je ovo samo na trenutak pogodilo.

PROČITAJTE JOŠ: KIJA JOJ OVO NEĆE ZABORAVITI: Mina za portal Pink.rs otkriva u kakvim je odnosima sa njenim Andrijom!

- Svi znamo da nisam spavala s njim u Zadruzi, mi smo se samo poljubili. Ja nisam gledala kad je on to pričao, prenela mi je drugarica. Više me ni ne zanima šta oni pričaju, smao me to trenutno iznerviralo - rekla je Anđela za naš portal.

Pink.rs

#Anđela Milosavljević

#Milan Milošević

#Rijaliti Zadruga

'