AKTUELNO

Njihova razmišljanja se ne podudaraju.

Nakon što su se zadrugari probudili, obavili svoje prve aktivnosti, nekolicina njih se odvojila i sela na terasu kako bi popila jutarnju kafu i tada se povela polemika o pesmi koju će Slobodan Radanović, Nemanja Đerić Đekson, Bora Santana, Filip Đukić i Vladan Vojnović Vojke otpevati večeras u emisiji Amidži šou.

Foto: TvPink Printscreen

S obzirom na to da se u tekstu novokomponovane himne zadrugara koja opisuje boravak ukućana u rijalitiju spominje termin "estradna robija", pevačica Zorica Marković je imala zamerke na to, pa je ušla u raspravu sa Borom Santanom.

Ovo ne može da bude estradna robija, ovo je zabavno humoristički program. Ovo jedino može da bude tvoja robija - pričala je Zorica Bori.
To je parodija, sprdnja, nije to da ti nekoga zaje*avaš. Skapirali su ljudi da je to zaje*ancija. Ja ne znam da li se ti sprdaš - pravdao se Santana.

Foto: Printscreen Youtube

Zorica je bila uvređena zbog Santaninih reči i pokušavala da mu objasni koliko je ovaj zabavni program doprineo njegovoj promociji i da se to ni u kakvom kontekstu ne može nazvati "robijom".

To nije humor. Vi se sprdajte sa nekim drugom stvarima, ne sa estradom....Ti si se brate ugasio. Znaš li za šta si ti ovde došao? Nemoj ovo da zoveš estradna robija, nego tvoja robija, zato što to jeste... Razočarao si me. Ovo je rijaliti "Zadruga" kakve ovo ima veze sa estradom.... Ne postoji više Bora Santana, nego Bora robija - objašnjavala je Zorica Bori.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: NAJEMOTIVNIJI RAZGOVOR SUPRUŽNIKA DO SADA! Sloba šaputao Kiji: MORAMO DA POVRATIMO STRAST I BLISKOST! (VIDEO)

Razgovor zadrugara o ovoj temi možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Bora Santana

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

#Zorica Marković

'