AKTUELNO

Njihovi argumenti se ne podudaraju.

U Beloj kući je po odluci Velikog šefa organizovano suđenje. Naime, Marko Miljković tužio je Miljanu Kulić da mu je ona ukrala cigarete, što je ona demantovala. Oboje su izneli argumente u svoju odbranu, a onda je nastala svađa.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam kroz nekoliko provokacija shvatio da je ona ukrala cigare. Cigare su bile u ćošku ona je tu prolazila. Išla je da rovari po mojoj jakni. Od jedne osobe sam saznao da se sagla i uzela cigarete - izneo je svoje agrumente Marko.
Ja sam bila celo jutro u salonu, a on mi je rekao da su mu cigarete nestale. Ja vidim da on želi da isfejkira svađe sa ljudima. Ja celo jutro uzimam cigarete od svoje majke. Ja ne bih davala na značaju ovom čoveku. Nemam običaj da kradem od zadrugara. Dajem časnu reč da cigarete nisam ukrala. Rada mi je dala jutros cigare - pravdala se Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Klošarko, kleptomanko! Blizu moje jakne gde sam se ja šišao su bile jedino Miljana i Dragana. Ona je sređivala kosu, tako da nije ona, nema ko drugi nego Miljana - pričao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: TI SI BOLESNA KLEPTOMANKA! Marko se obrušio na Miljanu zbog krađe cigara, ona mu obećala osvetu! (VIDEO)

Potom se oglasila i porota, a prvi među njima je reč uzeo Lepi Mića koji je pokušao objektivno da sagleda situaciju.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'