AKTUELNO

Ona je najbolje poznaje.

Nikome od ukućana nisu jasne emocije Mine Vrbaški, s obzirom na to da je, nakon velike ljubavi koju je osećala prema Nemanji Đeriću Đeksonu, otrčala u zagrljaj Tome Panića čim je ušao u Zadrugu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako su svi takmičari imali priliku da u ,,Igri istine" saznaju sve o pojedinostima koje ih zanimaju, tako je Andrijana Radonjić odlučila da upita Anu Korać za mišljenje o Mini, a ona se mnogo dvoumila oko toga šta će odgovoriti.

Ona je sa muškarcima takva, ovaj... Ona glumi neko detence, ne mogu da kažem da glumi, ali ona kad se zaljubi, ona je kao neko kučence. Ne znam šta da kažem... Prija joj društvo, njegova pažnja. Njoj se to sviđa kad je voljena i to zapravo traži. Držaće je dok ne naiđe neko... Šalim se, sve dok joj bude lepo. Ne mogu da kažem ni da glumi, ni da ne glumi, ali svakako joj prija Toma - rekla je Ana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Da li Ana nije želela da kaže svoje iskreno mišljenje o njoj kako ne bi ulazila u dalji sukob ili se Mina zaista promenila otkad je stupila u vezu sa Tomom, preostaje da saznamo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Podsetimo se da se Ana i Mina poznaju iz spoljnog sveta, te da je sigurno da bi ukućanka imala mnogo što šta da kaže o njoj, a da li će do kraja rijalitija progovoriti o Mininim osobinama, preostaje da saznamo.

K.R.

#Ana Korać

#Mina Vrbaški

'