AKTUELNO

On ga najbolje poznaje.

Brat jednog od najzapaženijih zadrugara, Mikija Đuričića, ispričao je za portal Pink.rs kako se borio sa depresivnim periodom o kom je pričao u "Zadruzi", a otkrio je i koja učesnica ovog rijalitija mu se dopada.

Njegov brat od strica Neša, s kojim je Miki veoma blizak, redovno prati rijaliti koji je osvojio region, pa se i sam čudi što je Miki, koji je godinu dana bio zatvoren, tamo raspoložen.

Foto: RTV Pink

- Snašao se nikad bolje. Ja sam mislio da će izaći posle mesec dana, koliko ga poznajem, ali tamo se dobro uklopio, ne ide mu se kući. Ali mislim da će izaći uskoro. Da će se samo jednog dana iznervirati i da će izleteti napolje. Samo će jednog dana reći "odoh ja u Kupinovo, marš u pi*ku materinu". Možda ja i grešim, ali poznavajući njega... - objašnjava on.

On je svestan da Miki ima veliki broj fanova, ali se iznenadio kada je u Kupinovo na adresu stigla pošiljka za njegovog brata.

Foto: TvPink Printscreen

- Neki fanovi su mu brzom poštom poslali majice sa njegovim likom. Iz Švajcarke i Nemačke neki likovi su mu uradili majice i zamolili me da mu ih dam - rekao je on, još u čudu što se to desilo.

Kako se Miki u poslednjih nekoliko dana motao oko Sanje Stanković, naročito kad je u bikiniju šetala kroz kuću, Neša je morao da prizna da je ona baš njegov tip.

- Ona je baš njegov tip devojke, on voli malo krupnije, pa to nije ni čudo. Sve je moguće, tamo su, zatvoreni su, ali ne bi on imao seks pred kamerama. Nema šanse. On ne pije, pa ne postoji mogućnost ni da se napije i dobro ga poznajem, pa znam da ne bi - tvrdi Neša i kaže da strahuje da ne "istuče nekog pa da ga izbace napolje", iako, kako ističe, nije sklon tome, ali burno reaguje na nepravdu.

Zatim se zamislio o Mikijevom odnosu sa Sanjom i zapitao se da li se on stvarno zaljubio u nju.

- Ako se mota oko nje i ako joj kuva neka jela, ako ona neće da jede nešto što je spremljeno, a on joj to skuva, onda mu se sviđa. Ovako može biti da se sprda, a možda je i ozbiljan, ne znam ni sam - objasnio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Neša se osvrnuo i na godinu dana depresije, kada je Miki vreme provodio u Kupinovu i slabo se viđao sa ljudima.

PROČITAJTE JOŠ: Zadrugari IZNEVERILI Velikog šefa, evo kako ih je KAZNIO! (FOTO+VIDEO)

- Umrla mu je majka, pa jedan drug, pa drugi drug, pa smo izgubili i strica. To se desilo u roku od mesec dana. On kad je bio u toj fazi samo je bio u kući i kuvao, nije opterećivao druge. Ja sam se svaki dan čuo sa njim i viđao - ispričao je on i istakao da je sad u Zadruzi mnogo raspoloženiji nego što je bio napolju.

Autor: V. T.

#Brat

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

'