AKTUELNO

Svako ko se priča o njenom bratu, smatra ga neprijateljem.

Kako se Kristina Kockar jednom prilikom prebacila Gordani Džehverović da po njenom mišljenju nije normalno to što je njen sin Sava Džehverović uplovio u romansu sa više 10 godina mlađom devojkom od njega.

Foto: E-stock

Goca u tome nije videla ništa loše, pa je i prokomentarisala da tu vezu podržavaju porodice ovog ljubavnog para, ali je to njegovu sestru Teodoru Džehverović mnogo povredilo, pa je u toku prethodne večeri uputila jednu emotivnu poruku svima koji su protivnici toga.

Svako ko mi spomene brata, ja to ne mogu da tolerišem, pogotovo u negativnom smislu. Od tog trenutka on meni postaje neprijatelj, ja njemu njoš veći, jer je meni brat najveća podrška na svetu, neko koga najviše volim.  Neko sa kim se za 21 godinu nikada nisam posvađala. Nikada mu nije bilo teško da bude tu za mene Svi znaju da je moj otac od pete godine bio u Rusiji, i on je meni ceo život bio brat, prijatelj, otac, nekad i majka i sve na svetu. Kada je stupio u odnos sa njom. Ja sam mu prva rekla "Nemoj to da radiš Savo, velika je to razlika u godinama". Nisam ga podržala. Onda sam videla da je ljubav veća od svega na svetu i bilo mi je krivo što nisam bila uz njega od prvog trenutka kada se on zaljubio u tako mladu devojku. Volela bih da mene muškarac voli kao što moj brat voli tu devojku, da me podržava i bude tu podrška, kao on njoj. Zaista mislim da nije u redu osuđivati što je u vezi sa ljubavlju. Prava ljubav godine ne broji - rekla je plačljivim glasom Teodora.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: DOTRAJALO PRIJATELJSTVO! Ana NE MOŽE da PREĐE preko Janjuševih reči: Njegovo IZVINI može da OKAČI MAČKU O REP! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Gordana Džehverović

#Rijaliti Zadruga

#Sava Džehverović

#Teodora Džehverović

#Zadruga - RTV Pink

'