AKTUELNO

Mišljenja im se ne podudaraju.

Zbog postupka roditelja Slobe Radanovića kada su njegovoj devojci Luni Đogani priredili iznenađenje povodom rođendana, Kristina Kockar je veliki deo vremena provela sama i uplakana u izolaciji. Kada je Sloba ušao da je upita zbog čega je neraspoložena ona mu je odbrusila da ne treba da joj se obraća.

Foto: TvPink Printscreen

Očigledno da je Sloba večeras na meti pitanja novinara, pa je još jedno od njih bilo njemu upućeno, zašto se on toliko zabrinuo za nju i da objasni tu situaciju kada mu je ona agresivno odgovorila.

Nisam osetio da sam bilo šta uvredljivo rekao prema njoj da bi se tako ponašala. Govorili smo mnogo gore stvari jedno drugom. Čak mogu da dozvolim sebi da kažem da nije zbog toga plakala već da ima drugi razlog. Možda je pukla emotivno. Ne mislim da sam ja nju na bilo koji način uvredio ili povredio da bih je naterao na suze. Zanimalo me je zbog čega je nadrndana - objasnio je Radanović.

Foto: Printscreen Youtube

Slobodan ima pravo na svoje mišljenje, kad su mi pošle suze ja sam odmah izašla. Jedina osoba zbog koje ja mogu da zaplačem jeste on. Itekako je on meni rekao mnoge stvari za stolom. Jako je bilo jadno kada je rekao "Da je valjalo vredelo bi" i odmahnuo rukom - rekla je nervozno Kija.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: STIGAO U ZADRUGU I ŽELI DA OSVOJI LUNU: Svetski maneken od večeras u Beloj kući, Slobi NEĆE BITI DOBRO! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'