AKTUELNO

Direktno u metu!

Darkov naredni sagovornik u Šiša Baru je Maja Marinković. Ona je progovorila o pobošljanju odnosa sa Stanislavom, te otkrila da je Janjuša stigla karma zbog svega što joj je priredio kada je morala da abortira njihovo dete.

Foto: TV Pink Printscreen

Majo, prilaziš Stanislavu mic po mic, ima li pomaka?
Dosta nam se poboljšao odnos u poslednje vreme, meni nije svejedno jer sam ušla iskreno u odnos sa njim. On ima promene raspoloženja večeras je nervozan, ja razumem da on do kraja neće imati ništa ni u kom smislu, u principu ja sam spremna da imamo ovakav odnos do kraja, ja verujem da ćemo neke stvari rešiti napolju -rekla je Maja.
Da li si se zaista zaljubila ili to radiš iz nekih drugih poriva?
Sve što radim, radim iskreno i što se tipovanja tiče ne mogu da kažem da me nije pikirao, spuštena je lopta ali opet mi neke stvari nisu jasne, volela bih da neke stvari promeni i ja ne vidim da neke stvari ne mogu da se isprave. Nije to sujeta i ego, mislim da sam prema njemu stvarno fer plej, meni je okej da trenutno ostanemo okej -rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako vidiš odnos Janjuša i Aneli? -pitao je Darko.
Meni je ovo sve jezivo sa Aneli, on pokušava da okrene na ironiju. Prema meni se postavio kao nečovek i naravno da ću spomenuti prošlost, on ima većih problema od mene, devojka je trudna, treba da se postavi kao pravi muškarac a ne kao ženturača, on je svcoje pravo lice pokazao negde ga je stigla karma jer se slikao sa drugom devojkom i psom dok sam bila trudna evo sve se ponavlja, samo seje decu po rijaltiju, psuje devojci porodicu. Ja sam se sa Aneli svađala ali ja nisam nečovek, šta će da odluči videćemo, sve je na njoj -rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja