AKTUELNO

Zanimljivo!

U toku je emisija 'Pretres nedelje' i 'Izbor potrčaka'. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. On je spreman da zajedno sa učesnicima pretrese sve intrigantne teme koje tresu region. Uroš Rajačić izabrao je svoje potrčke koji će grejati izolaciju ove nedelje.

Foto: TV Pink Printscreen

Da vidimo Uroše sa kim ćeš da se poigraš večeras -rekao je Milan.

Zola i Stefani, Milena i Žana, Đedović i Mića. Pošto se ližete toliko Milena i Žana evo samo sam hteo da ih vidim -rekao je Rajačić.

Mrš pi*ka ti materina, govno jedno, izvređao si ovde žene najgore, smradino jedna, sve se gleda napolju -rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Idemo ovako Zola i Stefani jedini ovde potencijalni par, svi ste se išaltali ovde, jedini par kojima treba gurka da bi ušli u vezu, gledam ih svaki dan kako se maze i ovde su mi nazanimljiviji što se tiče parova. Đedovića i Miću sam odabrao kako bi čuo kakvo mišljenje imaju ljudi o njima, a s obzirom na to kakvi su pušači ku*ca niko ne bi smeo da izrazi svoje mišljenje -rekao je Rajačić.

Sve se podelilo na dve grupe, to su ti grupe pušača, Bebica i ovaj njegov klan i Kačavenda najveći dupljak glupi. Sve u svemu Zola i Stefani kao najbolji par i voleo bih da podignem Miljanu i Bebicu, smatram da je to prava ljubav, tako da su oni potrčci -dodao je Rajaćić.

Što se mene tiče već smo bili u izolaciji i ništa se nije desilo, ako nismo imali 9 meseci kontakt nećemo ni sad, doći će do razgovora u narod pita ja se nadam tako da ćemo tad sve rešiti -rekla je Miljana.

Mene baš briga za to sve, neće se naravno ništa desiti -dodao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja