AKTUELNO

Biće zanimljivo!

U toku je emisija "Izbor potrčka", nakon čega sledi "Pretres nedelje". Večerašnji voditelj je Milan Milošević. On je spreman da zajedno sa učesnicima progovori o svim aktuelnim temama koje su intrigirale javnost u prethodnoj nedelji. Žana Omnia izabrala je ovonedeljne potrčke kao i omiljenu osobu

Foto: TV Pink Printscreen

Samo da odgovorim Marinkoviću koji je peškirić ovde, ja se ne bih libila kao ti da priznam svoje seksualno opredeljenje, Matoru gledam kao drugaricu, što se tiče Bojane masiraće me do kraja, ja se ne plašim ničiji seksualnih opredeljenja -rekla je Žana.
Jako mi je smešno šta Ivan radi jer pokušava da me posvađa sa Žanom. Ja ću sa njom uvek imati dobar odnos, i naš odnos zavisi samo od nas dve. Nećete me spajati ni sa kim ovde, ja neću imati konflikt sa njom zato što on jeste, ja poltron ničiji nisam - rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono o čemu bruji ceo Balkan i region, bavićemo se najvažnijom pričom i da vidimo ko su potrčci, Žana imaš reč -rekao je Milan.
Neka ustanu Anđelo i Jelena, ovo mi je jako zanimljivo, vidim njenu opsesiju prema muškarcu, volela bih da vidim broj glasova koje bi mogla da ima Jeca, zatim Gačić i Teodora, sa obe strane vidim emociju, stalno su mi neiscrpna tema jer mislim da će ući u neki odnos do kraja nedelje, neka ustanu peškirić i Uroš Stanić, neka se malo podruže zajedno, to je to. Neka sednu Anđelo i Anita, mogu da sednu Uroš i Marinković, poslaću Teodoru i Gačića -rekla je Žana.
Ko je očekivao da će postaviti Stanislava i Mionu, a ne nekog drugog? -pitao je Milan.
Pa niko, ona ne sme to da uradi ipak je dobra sa Ša, ja sam mislio da će da posluša Miljanu ali ipak nije, time dokazuje da nema svoje mišljenje. Verujem da će kad tad doći do toga, ali znamo da je Žana dobra sa Ša i da im je prijatelj tako da je razumem - rekao je Munja.
Ja ne mislim da je Žana nešto smela ili nije da uradi, jednostavno to nije htela, ima svoje razloge, ne mislim da nije smela, samo pazi na svog prijatelja -rekao je Đedović
Jel si očekivao da ćeš večeras ići u izoalciju?
Nisam očekivao da ću odma zato što su njih dvoje dobri - rekao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š