AKTUELNO

Šok!

U toku je specijalna emisija sa Darkom Tanasijevićem. Današnja tema je najbolniji trenutak i situacija koja se desila u ljubavi ukućana.

Foto: TV Pink Printscreen

Miona, koja je tvoja najbolnija ljubavna situacija? -pitao je Darko.
Najteže mi sada sve ovo pada, valjda zato što sam zrelija pa sve nosi još veći teret. Imam dve situacije, kada smo imali jednu svađu i stiglo je pismo, bila sam ubeđena da je njegova diskvalifikacija, tad sam se najviše istresirala za ovih devet meseci, sledila sam se u momentu. Meni je sve ovo što se izdežavalo bolno, kada se posvađamo, kad ga gledam u onim stanjima unezverenosti, juče kod ekonomskog dvorišta kad sedi i kad nije pri sebi, po meni to nije normalno ponašanje. On je na primer u crvenom 6 sati i postoji gornja granica kad nije pri čistoj svesti. Meni je sve to mučno za gledati i proživljavati -rekla je Miona.
Jedino može da me umiri ona u nekoliko sekundi u tim momentima, ali su prijatelji uvek tu u tim situacijama, Miona je ta koja može jako brzo da smiri, logično je da to traje zato što dodaje a ne umiruje me -rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene je on razočarao svojim komentarom od juče, on mene ne kapira, ja sam njemu svašta rekla u ljutnji jer sam toliko ljuta i dalje sam, samo nemam potrebu to sve da mu pričam, nemam potrebu da ga zagrlim jer me je totalno razočarao. On je mene razočarao najviše od svih ljudi ovde, ako on misli da sam ironična vara se, nikada nije rekao niti izvini niti bilo šta drugo. On se uvek vraća na novu godinu umesto da mi pruži objašnjenje za ono od juče, stalno traži u meni krivca -dodala je Miona.
Ša koji je bio tvoj najbolniji trenutak u ljubavi? -pitao je Darko.
Kao prvo smrt devojke sa kojom sam bio 6 godina i nešto što je najteže i ostavljati ti pečat i trag. Druga situacija je ova koja se trenutno dešava, osećam se najgore i jezivo mi je, nervira me što neke stvari stavljamo pod tepih i što neke stvari stavlja pod tepih, mislim da je sasvim normalno što neke osobe koje su dugo u vezi imaju odnose, ne vidim ništa loše u tome jer je to sasvim prirodna potreba. Glavni problem u našem odnosu je to što se pominje stalno prethodni odnos i ta nova godina koja mi je bila najgora u životu i koja mi je totalno presela. Problem je taj njen zaštitnički pristup koji ima prema svom bivšem partneru, ne treba ona njega da vređa ali ne treba ni da staje na stranu svog bivšeg partnera a u isto vreme imaš partnera sa kojim si sad u odnosu e to je ono što meni stvara sumnju -rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š