AKTUELNO

Šok!

Novinar i predstavnik portala Pink.rs, Darko Tanasijević podigao je Mionu Jovanović nakon razgovora sa Nenadom Aleksićem Ša, kako bi popričao sa njom o njihovom odnosu.

Na koji način ste uspeli da pronađete zajednički jezik ti i Nenad i zbog čega si stalno na skeneru drugim ljudima - pitao je Darko.
Kao i po običaju, sve po starom, sve uvek isto. Ni iz čega ili iz sto nekih sitnica Nenad bude nervozan ili kažem nešto što mu se ne svidi. On tri dana istrpi, četvrti dan pukne. Taj haos, to se tako reši jer ja spustim loptu jer nisam ništa strašno ni uradila, uvek se sve to sredi i smiri. Mi nemamo konkretan problem... - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

On je sada kivan što se njegove reakcije pogrešno shvataju, a kada dublje objasni sada, ispada da ga ti isprovociraš - rekao je Darko.
Ja njemu isto zameram neke stvari, ja njemu jednom kažem. Njemu je dovoljna jedna pogrešna reč - rekla je Miona.
Ja branim da ti slušaš muške pevače?! To će tako da ode i to je to - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Okej, nije mi nikada zabranio, moja reakcija mu se nije svidela. Što se tiče ovog drugog pitanja, vidim da gledaju da li ću zakoračiti ubrzano ili ću kuk malo na desno ili na levo. Ne znam iz kog razloga - rekla je Miona.
Je l' ti smetaju komentari ljudi koji te ne vole koji kažu da si Ša samo zbog karijere i da bi se uz njega u tom estradnom smislu progurala - pitao je Darko.
Nemaju šta da mi kažu, pa se na to hvataju. Prvo je bilo da je procvetao pored mene, da smo prelepi, pa je onda bilo: "Ti od njega praviš psihopatu, zbog tebe će da ode kući"...Ništa konkretno osim toga i osim toga kako ću ja hodati - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ša je vrlo jednostavan kada je emotivni odnos u pitanju i nešto što on priželjkuje jeste ljubav, pažnja i mir. Da li si to uspela da shvatiš - pitao je Darko.
Ja to kapiram, ali eto kažem, nešto se desi. Naravno, on ne može da se iskulira, ja još uvek mogu tako da ću za sada još uvek ja spuštati loptu - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: Pink.rs