AKTUELNO

Ljubavne priče između zadrugarki.

Luna Đogani je rekla u poverenju pre nedelju dana Mini Vrbaški da sumnja u ljubav Slobe Radanovića jer je on otišao u izolaciju i bio vrlo ravnodušan prema njoj, ne pitajući je da i ona spava sa njim, a onda joj se Mina ispovedila da ne zna kako da se ponaša prema njenoj velikoj ljubavi Nemanji Đerić Đeksonu.

Kako su stanovnici Bele kuće imali priliku da vide upravo ovaj video snimak, glavni akteri ove priče su prokomentarisali šta misle o ovome.

Foto: Printscreen Youtube

To veče sam ja bila tužna, zato što sam razumela po nekoj Slobinoj reakciji kada ga je Dragica izabrala za potrčka da se on obradovao da je hteo da pobegne od mene da se iskulira, ja sam se malo više smorila. Očekivala sam da će drugačije da odreaguje, da mi kaže: "Hajde sa mnom da spavaš", pošto su ovde svi parovi spavali u izolaciji, a mi nismo. Ostalo sve znate, da sam luda za njim i da mi je teško kad nije kraj mene, to je on sve zna - rekla je Luna i dodala da misli da se Đekson nije lepo poneo prema Mini.

Foto: Printscreen Youtube

Što se tiče Nemanje, što sam rekla da ne želim da se pomirim, to sam slagala, pošto se vidi da mi je ipak stalo do njega. Opet ja sam kriva, razmišljam mnogo čudno u vezi sa njim - rekla je Mina.

Foto: Printscreen Youtube

Sloba je razuverio Lunu da je sve pogrešno razumela i izgladili svoj odnos. Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

Pročitajte još: Gledateljka POLAŽE SVE NADE U NJIH: Filip oseća emocije prema Mariji Ani i mislim da će oni na kraju biti zajedno! (VIDEO)

D. B.

#Luna Đogani

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'